Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajsziik szerintetek mi a legromantikusabb. ha vki milyen helyen csókolózik először? és milyen körülmények között. ::
Hány éves vagy?:)
Én is várom,már az első csókot,remélem jó lesz:D
Szerintem szép lehet egy nyugodt kis parban,ahol nincs nagy nyüzsi.Tudunk sétálni,beszélgetni,és végül elcsattanhat az első csók.
15/L
hát én egy haverral sétáltam nyáron egy parkba, csicseregtek a madarak, sütött a nap és eléggé felizgultunk egymásra. Igy kerestünk egy eldugott helyet és megtörtént az első csók :$ az volt az első szeretkezésem is szóval nagyon jó volt :$$$$ De azóta szétmentünk :((
16/f
Nekem 2 napja volt az első, nagyon jó volt, úgy képzeljétek el hogy sétáltunk ilyen füves terepen kézenfogva, megálltunk a holdfénybe megfogtam a másik kezét, a szemébe néztem, majd kis habozással már csókolóztunk :) Csodálatos volt, főleg mert azzal csináltam akit szeretek :)
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!