Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy szerelmet vallani, hogy a válasz 100%-ra igen legyen? És, hogy a legromantikusabb elmondani?
Vagy el sem kell mondani ? Az a jó,ha csak megcsókolom és utána mondom el? Vagy előbb szerelemvallás és utána csók ?
És mi van,ha nem csókolt még ? Akkor mivan,ha elbénázza?
Oda a vallás ?
Az miaz hogy a "válasz 100%-ra igen legyen"? Az lánykérésnél szokás.
Szerintem ha nem vagy biztos hogy ő is hasonlóképpen szeret, akkor inkább várj vele. Különben nagyon ciki lehet.
Neeeem szabad szerelmet vallani. A csajok beparáznak tőle, és nem tudod meg, hogy kölcsönös -e. Csak csókold meg és kész. Majd ha jártok egy-két-három hónapja, összejártok egymás barátaival, vagy történnek dolgok, akkor kell megkérdezni, hogy ő szeret -e? Ha vacilál, akkor azt, hogy kicsit se? Ha meg nemleges a válasz, vagy semmitmondó, hagyni a p.csába. Ha visszakérdez, mondani, hogy igen, különben nem járnál vele, de te kérdezted előbb. Ha megkérdezi, hogy ha tudod, akkor miért kérdezed: Azért mert tőle is hallani akarod.
27f
Sziia!
Nagyon tetszik, hogy ennyit problémázol :D Én is mindent végig gondolok mielőtt cselekszem, túlságosan is.:D
Én annyit tanácsolok, hogy felejtsd el ezt a sok kérdést, ne gondolj arra, hogy vajon mit fog mondani. Próbálj meg mindent megtenni azért, hogy elérd a célod.. Virág, stb..Legyél kedves. Vagy ha megakarod csókolni, előtte nézd az ajkait, észrefogja venni, hogy mit akarsz..És ha úgy látod, hogy ő is akarja, hajolj közelebb, baj nem lehet, egy szájrapuszi is lehet olyan érzéki, hogy IGEN legyen a vége.. :) és ha nem sikerül akkor legalább azt tudod mondani, hogy; Én mindent megpróbáltam... Szóval előbb csók.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!