Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők eugenikát alkalmaznak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők eugenikát alkalmaznak a férfiakon?

Figyelt kérdés
2023. febr. 17. 09:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
100%

39, nem, én azért ajánlom a pszichoterápiát, mret én is átmentem rajta, sőt párom is 7 éve nyomja és óriási eredményeket ért el. Pont az itt lévő pszichés betegek azok akik nem értik a teráia lnéyegét és vagy azt mondják, hogy humbug az egész, vagy azt, hogy "Hát voltam kétszer, nem lett jobb, úgyhogy hülyeség".

És éflreértesz. Te vagy az, aki olyat állít, hogy ezek az emberek érzelmileg és mentálisan fejlettebbek másoknál. Én csak arra mutattam rá, hogy hát itt az oldalon ennek semmi jelét nem adják. sőt, leginkább csak psuztító és beteg mentális állapotokat mutatnak. Empátiának vagy mély gondolatoknak nyoma sincs.

2023. febr. 17. 14:16
 42/74 anonim ***** válasza:
100%

"én meg azt tapasztaltam, hogy a szép e"

Nincs igazad. Ugyanis a paraszt, tapló viselkedés nem a külsőtől függ. SŐt, inkább fordítva. leginkább a ronda emberek irigykednek a szebbekre, és azt hiszik, minden másban rosszabbak náluk, csak mert szépek. Frusztráltabbak, bántüóabbak a többiek felé.

2023. febr. 17. 14:17
 43/74 A kérdező kommentje:

40

“ Kezdjük ott, hogy szerinted miért kizárólag az érzelmileg sérült emberek az empatikusak, és azak közül is miért csak a csúnyák? ”

Nem írtam, hogy kizárólag ők csak azt, hogy ők nagyobb eséllyel és jobban azok. És miért? Azért mert tudják milyen a nehézség, megkülönböztetés, beszólás, kigúnyolás, mellőzés, lealacsonyítás stb és ha ilyeneket látnak ők is átérzik mert megtapasztalták ők maguk is.

“ Tudtad, hogy a legtöbb bántalmazó embert gyerek korában bántalmazták? Úgy tűni, a szar élet mégsem tesz mindenkit csodálatos lelkű emberré...”

De akkor is csak egy áldozat, mert valami eltörik benne. Úgy látszik genetikailag így vagyunk megalkotva, hogy csak egy bizonyos mennyiségű abúzust tudunk elviselni mielőtt valami eltörik bennünk.

2023. febr. 17. 14:27
 44/74 anonim ***** válasza:
100%

43, nem, aki bánt másokat, az nem áldozat, hanem ő az elkövető. Az, hogy korábban ő is áldozat volt az lehet az ok, de amikor ő bántalmaz másokat, onnantól kezdve már ő az elkövető.

ugyanez a rondákkal. Lehet, hgoy régebben empatikusak voltak meg megértők... de ez mára már elmúlt. Itt az oldlaon legalábbis nagoyn erőszakosak, tárgyiasítják nem csak a nőket, de igazából mindnekit, elvakultak és nem hajlandóak igazából semmi pozitív befogadására. Ez már nem áldozat, hanem maga az agresszor. Persze, oka vna, hogy így alakult, de többé már nincs áldozati szerepben, mer tmásokat tesz áldozattá.

2023. febr. 17. 14:31
 45/74 A kérdező kommentje:

44

“ ugyanez a rondákkal. Lehet, hgoy régebben empatikusak voltak meg megértők... de ez mára már elmúlt. Itt az oldlaon legalábbis nagoyn erőszakosak, tárgyiasítják nem csak a nőket, de igazából mindnekit, elvakultak és nem hajlandóak igazából semmi pozitív befogadására. Ez már nem áldozat, hanem maga az agresszor. Persze, oka vna, hogy így alakult, de többé már nincs áldozati szerepben, mer tmásokat tesz áldozattá.”

Itt az oldalt sokan csak dühöngőnek, ventilálás céljából használják. Nem lehet az alapján messzemenő következtetéseket levonni. Sok emberből mást hoz elő a frusztráció, van aki a távirányítót vágja a falhoz, van aki ide ír agresszív mód. De ez nem mond semmit a személyről mert ahhoz meg kell ismerni valakit személyesen, hogy tudd kicsoda ő.

Ez így van, lehet, hogy ők is bántanak (szóban) embereket mert őket is bántották sokat. Ez részben érthető. A bántalmazás bántalmazást szül és talán már több generáció óta így adódik tovább és állandósul. De akkor hogyan töröd meg a körforgást? Mi az ötleted? Oldják meg az áldozatok?

2023. febr. 17. 14:41
 46/74 anonim ***** válasza:
Nem, de jó lenne. Akkor nem lenne itt ennyi ehhez hasonló hülye kérdés.
2023. febr. 17. 14:45
 47/74 anonim ***** válasza:

45,

Tény, hogy itt az oldalt sokan csak ventillálásra hasnzálják. ugyanakkor egy általában normális, empatikus ember akinek tele lett a töke valamivel nem ír olyanokat, hogy "havi 500.000 forint kereset egyszerűen nem elég ahhoz, hogy nőd legyen" (hiszen maga az alapgondolat hibás, hogy van összeg ami elég és van ami nem), vagy hogy a férfiak 9%-a, azaz a chadek, elviszik a nők 80%-át, mert egyszerre akár 4-5 nőt is tartanak háremként, és emiatt a normieknak szinten alul marad csak nő, így a rondáknak még az sem. Ez az egész egy nagyonis jól felépített rendszer ahhoz, hogy csak eg ynormáis ember gyors ventillálása legyen.

Mi a megoldás?

Valóban, ha apa veri a gyereket, akkor az felnőve elég nagy eséllyel ugynaúgy verni fogja a saját gyerekét. Hogy lehet ezt megtörni? Egyetlen módja van, és az nem az, hogy másiokat akarunk megváltoztatni. Az áldozatnak magának kell belátnia, hogy áldozat és hogy nagy eséllyel elkövető válhat belőle és tudatosan tenni ellene. És sajnálom, ha nemked csípi a szemed, de erre akkor is a legjobb módszer a pszichoterápia, pontosabban a kognitív terápia. Segít megváltoztatni magát a mindsetet amivel élsz. És ezt izony nem fogod tudni magadtól, önismereti könyvekkel meg ilyesmivel, ehhez erős és ktiartó szakemberi segítség kell.

Mert végső soron az a cél, hogy a kapott terhet megtanulja elhordani és ne csak továbbadja másnak, hogy "nesze bzmeg, én is ezt kaptam, te is ezt kapod". Ez a saját egéyni felelőssége, senki másé.

2023. febr. 17. 14:53
 48/74 anonim ***** válasza:

Ja és még annyi

Ez a saját egéyni felelőssége, senki másé.

és ha nem teszi ezt meg és ő maga is elkövetővé válik, akkor onnantól kezdve nincs szó áldozatról és nem jár neki az áldozatoknak járó megértés. Elkvöetővé válik és az ilyenekkel szemben való ellenállás, kirekesztés jár neki.

Pont ezért az ő érdeke is, hog ymegakadályozza ezt, mert a világ azokat fogja védeni akik bántva lettek, nem pedig azokat, akik bántanak.

És lehet most azzal jössz, hogy hát hol védi a világ ezeket az embereket amikor még áldozatok voltak? Erre csk azt tudom mondani, hogy a világ kiáll az erőszak és bántalmazás ellen. Viszont az ezt kapó áldozatok helyett nem tudja feldolgozni az élményt, az az ő dolguk, hisz a saját élményük.

2023. febr. 17. 14:57
 49/74 A kérdező kommentje:

47

“ hogy van összeg ami elég és van ami nem), vagy hogy a férfiak 9%-a, azaz a chadek, elviszik a nők 80%-át, mert egyszerre akár 4-5 nőt is tartanak háremként,”

De ez akár még igaz is lehet ha a fiatalabb korosztályokat nézzük akik nem élnek párkapcsolatban. Már pedig egyre többen élnek szingliként, alkalmi partnereket tartva. Nyilván a legjobb külsejű pasik viszik a prímet ebben.

“ És sajnálom, ha nemked csípi a szemed, de erre akkor is a legjobb módszer a pszichoterápia, pontosabban a kognitív terápia. Segít megváltoztatni magát a mindsetet amivel élsz. ”

Szisztematikus változásra tehát szerinted nincs szükség? Iskolába változtatásokat bevezetni sem kell, maradjon minden úgy, majd aki sérül lelkileg, szellemileg az úgyis elmegy pszichológushoz, ha nem akkor a megérdemelt börtön vagy mellőzés. Elég érdekes gondolkodás. Empátiamentes!

2023. febr. 17. 15:03
 50/74 anonim ***** válasza:
100%

"Már pedig egyre többen élnek szingliként"

Nagyon rég vlt a házasságok száma olyan magas, mint mostanság. Hogy miért, tudjuk, nem ez a lényeg, hanem az, hogy a házassághoz pontosan annyi nő kell, mint férfi.

2023. febr. 17. 15:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!