Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők eugenikát alkalmaznak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők eugenikát alkalmaznak a férfiakon?

Figyelt kérdés
2023. febr. 17. 09:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:
100%

9

Szerintem most te értesz félre. :))

Arra reflektáltam, hogy a kérdezőhöz hasonló trollok nem értik, vagy tudatosan nem akarják érteni a "nácizmus", "eugenika", "fasizmus" vagy épp a "darwinizmus" kifejezéseket, és olyan alacsonyan röpködnek itt ezek a jelzők, hogy csak a fejemet kapkodom.

Persze ők mindig csak külső tulajdonságok kapcsán rántják elő a náci kártyát, én pusztán szerettem volna felhívni a figyelmüket arra a nem elhanyagolandó körülményre, hogy bizony a belső tulajdonságaink jelentős része is genetikalilag meghatározott. Tehát kétes logikájuk szerint azt is nácinak kellene tekinteni, akinek mondjuk fontos az intelligencia a párválasztásnál.

A párválasztási folyamatoknak meg értelemszerűen semmi közük nincs a nácik társadalommérnökösködő, tudományos köntösbe bújtatott népirtásához. Az emberek a náci eszmék előtt, és a náci eszmék letűnése után is ugyanolyan önszötönk mentén választanak párt, de ettől még nem kívánják a számukra közömbös vagy épp taszító egyedek csoportos likvidálását.

2023. febr. 17. 10:10
 12/74 anonim ***** válasza:
100%
11, ja, akkor tényleg én értettem félre xD sry:D
2023. febr. 17. 10:13
 13/74 A kérdező kommentje:

11

De ha a tényeket nézzük akkor rá lehet fogni, hogy eugenika mert vannak bizonyos női közmegegyezésen alapuló előnyösnek tartott gének amelyek a női szexuális szelekció szaporodáshoz juttat, más géntípusokat meg levág.

Azért mert ez az ösztönös az ember hadd csinálhasson belőle viccet és hadd gúnyolhassa, hogy mennyire ostobán működnek az ösztönök, hiszen attól, hogy teleszülik a nők Chris Hemsworthokkal a Földet még nem biztos, hogy a faj érdekei érvényesülnek. Sőt, az intelligencia vitte előre az emberiséget elsősorban és nem a szépség. Ennek ellenére a szépség géneket preferálja a női génszelekciós gépezet és csak utána nem tudom hányadik helyen az intelligenciát. Még a pszichopátia is előbb van a rangsorban mint az intelligencia. Csak ennyit erről a természetes szelekcióról.

2023. febr. 17. 11:08
 14/74 anonim ***** válasza:
100%
Akkor menj oda egy vénasszonyhoz, aki elhízott, csúnya, és hódítsd meg! Hekkeld meg a rendszert! Úgyse akarsz szaporodni, csak dugni. Lyuk-lyuk, csak a keret más.
2023. febr. 17. 11:11
 15/74 anonim ***** válasza:
100%

13, mindig kiemeled, hogy nők, de továbbra is: a férfiak is így választanak párt. Fölösleges ebbe belekeverni a nemi szerepeket.

Amióta monogám kapcsolatokban gondolkodik az ember, azóta az nem érv, hogy a férfi úgy szórja a magjait mintha nem lenne holnap. A férfi is abban gondolkodik, hogy egy nőtől legyen utóda, ezért ő is a legjobbat keresi.

2023. febr. 17. 11:14
 16/74 anonim ***** válasza:
100%

13

Mit nem értesz azon, hogy az intelligencia is genetikailag meghatározott?

2023. febr. 17. 11:15
 17/74 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szerintem az ember VAGY szép VAGY okos? :DDD Max annyi történhet, hogy a rondák nem örökítik tovább a génállományukat, de mert a külsőnek és az intelligenciának - extrém esetkeket leszámítva - nem sok köze van egymáshoz, végülis semmi rossz nem történik...

(Ja, és persze ne feledjük, hogy abból az ostobaságból indultunk ki, miszerint CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a szép férfiak szaporodnak, amit - hát ugye - látunk, hogy nem igaz.)

2023. febr. 17. 11:18
 18/74 A kérdező kommentje:

“ Max annyi történhet, hogy a rondák nem örökítik tovább a génállományukat, de mert a külsőnek és az intelligenciának - extrém esetkeket leszámítva - nem sok köze van egymáshoz, végülis semmi rossz nem történik...”

Tehát a rondák nem is emberek? Nem is kell szaporodniuk?

2023. febr. 17. 11:24
 19/74 A kérdező kommentje:

17

Hát a feltalálok, nagy filozófusok, hősök többsége azért egyáltalán nem volt matyóhímzés. A rondák többet hozzátettek ahhoz, hogy te most okostelefonon szapuld őket mint a helyesek!

2023. febr. 17. 11:25
 20/74 anonim ***** válasza:
100%
18, ha ronda vagy, de intelligens, akokr gond nélkül fogsz szaporodni, hisz az okosak is találnak párt, külsejüktől függetlenül.
2023. febr. 17. 11:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!