Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők eugenikát alkalmaznak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők eugenikát alkalmaznak a férfiakon?

Figyelt kérdés
2023. febr. 17. 09:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
100%

18

De ki tiltja meg nekik, hogy szaporodjanak? :D Netán létezik egy olyan jogszabály, ami bizonyos esztétikai szint alatt megtiltja a coitust? :D

Én a TÁRSADALOM szemszögéből mondom, hogy semmi sem történik, ha a csúnyák nem szaporodnak, ugyanis a csúnya emberek semmivel sem okosabbak vagy butábbak, jobbak vagy rosszabbak, kedvesebbek vagy bunkóbbak a szépeknél.

2023. febr. 17. 11:26
 22/74 anonim ***** válasza:
100%

19

Ez tényszerűen nem igaz. Ráadásul elfelejted, hogy a múltban más számított szépnek, mint ami ma.

2023. febr. 17. 11:27
 23/74 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, kérdező, hogy azt hiszed, érdekelsz másokat. Hát nem: mindenki éli a maga életét és keresi a számára ideális párt, pont nem fognak (jogosan) törődni azzal, hogy számukra ismeretlen embereket ez hogyan fog érinteni.
2023. febr. 17. 11:33
 24/74 anonim ***** válasza:
100%
Kérdző, miért nem reflektálsz arra a kijelentésre, miszerint az intelligencia is genetikaliag leghatározott? :DDD Talán mert ellentmond a kis marhaságaidnak? :DD
2023. febr. 17. 11:36
 25/74 anonim ***** válasza:
100%

" Ennek ellenére a szépség géneket preferálja a női génszelekciós"

Mos, a gyermek az intelligenciát az anyjától örökli, nem az apjától. Szóval a nőknek kéne jól kinéző, egészséges férfiaktól szülni, míg a a férfiaknak az intelligens nőket kéne választaniuk, nem pedig szépség alapján. Csak az emberiség érdekében.

2023. febr. 17. 11:45
 26/74 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ismered azt a mondást, hogy "ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna"?
2023. febr. 17. 11:52
 27/74 A kérdező kommentje:

21

“ Én a TÁRSADALOM szemszögéből mondom, hogy semmi sem történik, ha a csúnyák nem szaporodnak, ugyanis a csúnya emberek semmivel sem okosabbak vagy butábbak, jobbak vagy rosszabbak, kedvesebbek vagy bunkóbbak a szépeknél.”

Hááát azért ezt nem mondanám. Egy csúnyának sokkal keményebb az élete, sokkal több kritikát kap és támadást ami kifejleszti benne az empátiát és karaktert, érezni fogja ha mást is szenvedni, kínlódni lát stb. Egy csúnya ember mélyebb érzésű az általa tapasztalt nehézségek és diszkrimináció miatt.

2023. febr. 17. 12:04
 28/74 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyáltalán nem igaz, a legostobább emberek, akikkel valaha találkoztam csúnyácskák voltak, akárcsak a legbunkóbbak.
2023. febr. 17. 12:06
 29/74 anonim ***** válasza:
100%

27

Ezek szerint te genetikai alapon különbséget teszel az emberek közt? Ehh, csúnya rossz náci. :DDDD

2023. febr. 17. 12:08
 30/74 A kérdező kommentje:

28, 29

Hát ha én meg azt tapasztaltam, hogy a szép emberek rohadnak belül, nekik minden kijár alanyi jogon gondolkodásúak, akkor mi alapján döntjük el, hogy kinek van igaza?

2023. febr. 17. 12:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!