Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben mit alkalmaznál?
Szinte 99%, hogy meg csal a férjem!Tudom nem ebben a kategóriában kellene kiírnom de nekem msot arra kellene válasz mivel tudnám ezt bizonyítani??
Szóval arra gondoltam, hogy egy mini nyomkövetőt szerelnék az autójába!Tudom most hülyének néztek de két gyerekes anyuka vagyok most terveznénk a 3.-ik babát, szóval itt elég nagy a tét, hogy megtudjam az igazságot!Elég sok jel utal arra, hogy igazam van csak be kellene bizonyítanom!
Sokszor elmegy a " haverokkal sörözni" de olyankor én vagyok a gyerkőcökkel akik még kicsik és nem lehetséges, hogy magukra hagyjam míg én követem!
Ezen kívül még nagyon sok más apró jelek is vannak!
Telefonján (Fb,Viber) minden üzenetet töröl, vmelyik éjszaka megnéztem, holott aznap este kb 10 óra körül kapott viber üzenetet, többen is látták, hallották mert baráti társaságban voltunk!
Na szóval, milyen teknikai kütyüt javasolnátok, hogy ne bukjak le de biztonsággal kitudjam nyomozni amit sejtek?
..és kérlek,attól kíméljetek meg, hogy ez nem legális meg, hogy nem vagyok normális stb...köszönöm előre is aki segítő szándékkal ír!
És ezzel máris aláásod és tönkreteszed a kapcsolatotokat még akkor is, ha nem csal meg.
Próbáltad esetleg elmondani neki, hogy emiatt aggódsz? Hogy látod ezeket a jeleket, és azt szeretnéd, ha gond van, ha másvalaki van a képben, akkor inkább mondja el most, hogy kiderüljön és ne menjen a hazudozás, átverés még tovább? Hogy legyen esélyetek megbeszélni, hogy mik azok a problémák, amik ide vezettek, és hogy esetleg együtt legyőzhessétek ezeket, és megint működjön a kapcsolat?
Feltételezem, hogy nem próbáltad. Mint mindent, ezt is lehet jól kezelni. A nyomozás általában nem a jó megoldás.
Szorítsd falhoz! Ha kap ilyen üzenetet, kérd meg, hogy mutassa meg. Elvégre ha nincs vaj a füle mögött, akkor miért ne?
Ha nem akarja, akkor bukta van.
Esetleg egy bevállalósabb barátnőd követhetné, aztán elmondja, mit látott. A sörözős estéken is elmehetnél vele. Ledumálod, hogy de jó, a kicsiket rábízod valakire, kicsit kiöltözöl, mész vele sörözni, nincs is jobb nyáréjszaka! Ha nagyon farol, akkor rákérdezel, miért ne menj?
Ha ismered a barátait, akkor náluk is puhatolózhatsz, hogy mit tudnak, mert nem akarsz alaptalanul bilit borítani, de hát ugye...
Esetleg felhívod a havert, akivel sörözik, hogy adja már a telefonhoz, mert őt nem éred el, biztos behalt a telefonja. Ha a közelben sincs, az is bukta.
Küldj te a viberre huncut képeket, meg "szuper volt az este, de a maira még vadabb dolgokat tervezel". Ez után lehet, hogy harmadik fél fog balhét rendezni.
Nagyon gonosz dolog, de ha babát akartok, nem árt: kérj teljes STD szűrést a dokitól. Azt elég nehéz kimagyarázni, ha találnak valamit, és sajnos előfordulhat.
Illetve burkoltan közölni, hogy ilyen esetben egy vallomás után még csak-csak leülsz vele megbeszélni a dolgokat, de ha még hazudik is, akkor a válásnál is szívni fog.
nah gondoltam, hogy nem fogok a kérdésemre választ kapni:(
Mire megyek egy nyomkövetővel??
Hátha ő azt mondja, hogy x kocsmába elmegy sörözni a haverokkal ami tudom, hogy pl. a Béke utcán van de amúgy a nyomkövetővel látom, hogy homlokegyenest máshol van ahol mondjuk még a közelben sincs másik kocsma és mondjuk ez a dolog nem 1x hanem 3-4 x is előfordul akkor már csak van valami bizonyítékom nem??,Akkor már csak mentem valamire a nyomkövetőmmel nem???
2#
Igen beszéltünk sokat erről, nyugodtan leültünk és tök nyugodtan mondtam neki, hogy mondja el ha van valakije nem haragszom meg, nem fordítom a gyerekeket ellene, békében válunk el.Ellenben ha hazudik akkor azt nagyon megbánja!természetesen azt mondta nincs senkije de én ezt is tudom, hogy ő ezt azért mondta mert ő soha nem vallaná be mert nem ő akar a "gonosz" lenni a gyerekek szemébe(nagyon szeretik őt és ő is őket)
A történet onnan fakad hogy maholnap 40 éves és majd minden hétvégén eljár bulizni, hajnalba ér haza...azt mondja neki ez jár olyan sokat dolgozik.Azon kívül hétköznap is 1-1 elmegyek az egyik haverral sörözni, vagy elmegyek motorozni vagy pl most hétvégén 3 napos motoros talira megy.
és ez megy kb 3 éve.
Én úgy gondolom, hogy ha valaki ilyen sürűn elvágyik a családjától az nem normális.
Tudom eddig a 3 év alatt hogy hogy nem merült fel bennem a nyomozgatás??Eddig úgy gondoltam nem érdemes energiát fektetni bele, főlleg, hogy a kicsi gyerekek mellett nem is nagyon volt erre energiám de most már odáig fajultak a dolgok, hogy látom, hogy törölgeti Fb-on az üzeneteit(a gép mögött a kanapén ülök és ő nem látja, hogy én látom), ha hirtelen a közelébe lépek mikor nyomkodja a telefonját akkor rögtön leteszi, elfordítja stb, ha megy tusolni, wc-ni viszi magával a telefonját stb stb ...még ezen kívül ezer más apró jel.
Nekem mostmár kézzel fogható bizonyíték kell a dolgokra!
Ez most itt nem arról szól, hogyha " nem bízol meg benne, meg hogy a bizalom a kapcsolat alapja és ha nem bízol meg benne akkor hagyd el"...azért van két gyerkőc ez nem így műxik hogy csak pakolok és kész!
Szóval az én kérdésem még mindíg az, hogyha valaki aki esetleg átlátja és megérti a problémám, hogy milyen teknikai kütyüt vagy bármilyen más praktikát alkalmazni ami bizonyítaná az igazam!
Keylogger, előzményeket a gépen megnézni stb nem jó mert hiába jutok be mondjuk a FB-ra ha nem találok semmit mert mindent töröl!És tuti törli, mondom szombat este mindenki látta és hallotta, hogy viber üzenete jött éjszaka mikor megnéztem, benne volt 1-2 személy profilja de üzenet nem volt benne.Hát ez is mi mást jelentene hogy törli az üzeneteket???ha nincs félni valója vagy csak egy haver rádobott egy üzenetet azt miért kell törölni???
köszi 3-mas te legalább a kérdésemre válaszoltál:)
Ismerősöket, barátokat nem akarok faggatni, nem akarom, hogy kinevettessem, lejárassam magam, hogy én a kombináló feleség:(
Erre gondoltam én is hogy az aktuális havert felhívni, hogy őt nem érem el, de hát akkor kellene lenni egy nemfogadott hívásnak a telefonjába tőlem nem???Ő joggal mondhatja azt, hogy dehát engem nem is hívtál, nem is kerestél miért a havert hívtad??Ebből lehet rájönne, hogy nyomozok utánna.Egy pici apró jelét sem akarom adni annak, hogy gyanakszok.
Ex férjként én is azt mondom, hogy elég egyértelmű jelek - szóval 99% az OK.
De én se értem, mi célt szolgál, hogy bizonyítékod legyen arra, hogy hazudik?
A "bizonyíték" az egy bűnügyi fogalom, ez meg egy családi krízis. A válás attól ugyanúgy meg.
De fél perc alatt et találtam:
Három napos motoros tali...
aha..
Kérd meg, hogy küldjön pár képet, "irigyled, te is úgy elmentél volna, legalább így majdnem olyan", és ha megoldható, (és tényleg ott van) esetleg lepd meg a helyszínen.
Amúgy itt már mindegy, mit írunk, vagy mi derül ki, tényleg már csak a lebukás hiányzik. Azt minek akarod kivárni?!
Három napra te is leutazhatnál hozzá a gyerekekkel, kocsival utána mentek, legalább egy napra. Biztos élveznék. De gondolom nem akar vinni.
Kösd az ebet a karóhoz, hogy együtt mentek, kezdj el szervezkedni, stb. engedd el a füled mellett a kifogásait, a vége fogadjunk hogy az lesz, hogy nem megy ő se.
Kicsit rizikós, meg kötsög dolog, de ha amúgy is csak te hívod (leginkább) nem létszükséglet pl. a munkájához, este cseréld ki a telefonotokban a sim-kártyát. Így a te készülékedre fog jönni az üzenet.
Aztán hogy ezt hogy magyarázod ki, balhé nélkül, az már más kérdés. :/
Egy biztos: ha van egy kis eszed, a harmadik gyereket nem vállalod be, kettővel is nehéz lesz egyedül maradni.
Ezt viszont meg is mondhatod neki, hogy megrendült a bizalmad, felsorolod, hogy mi okból, és közlöd, hogy szó nem lehet még egy gyerekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!