Navon 760 plusz készülékem nem lehet kikapcsolti, csak miután resettet csinálok minden esetben . Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
2015. jan. 9. 10:51
1/2 anonim válasza:
Látatlanban nehéz.
Szervizes ismerősnek mutasd meg, vagy informatikusnak.
Garancia nincs rá? Elektronikai boltban lehet tud segíteni valamelyik vevőszolgálatos.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen megmutattam hozzá értőnek. Garanciális lenne még most is. Élettartam garanciával vettem meg, meg igo primo-val.Nekem kamionos válltozatra van szükségem ,csak vásárlás után szembesültem a ténnyel, hogy a primonak van egy alapváltozata is. Alapprogrammal ment a tmc is rajta ,ki lehetett kapcsolni is. Namármost a frissités után sikeresen letörölték ez alapot, ami ha igaz a garanciát is . Azóta se tmc, meg a kikapcsolási probléma. Bevittem én nálunk egy pc-szervizbe, de eredménytelennek bizonyult. Főleg a tmc zavar hogy nincs. Csak azt nem tudom hogy a sok idióta forgalmazó hogy gondolja ezt az örök élet frissitést meg miegyebet? Nem értek a számitógéphez abszolut, gyakori kérdések plusz facebook, és tudásom kimerült. Őszintén a navit még csak csatlakoztatni sem tudom, nemhogy frissiteni. De bevittem a szervizbe és ott is hülyék hozzá, ez már elkeseritő.
2015. jan. 18. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!