Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Incelek, megbántátok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek, megbántátok, hogy bevettétek a blackpillt?

Figyelt kérdés

Én mióta bevettem azóta nincs semmit motivációm semmihez, vegetálok csupán.

Egyébként a blackpill sem ad megoldást csak a lay down and rot (feküdj le és rohadj) vagy öngyilkosság opciókat.

Van valaki úgy, hogy bárcsak ne ismerkedtetek volna meg a blackpillel és boldog tudatlanságban élnétek, és lenne motivációtok dolgokhoz?

2023. febr. 4. 18:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%

"Az, hogy valamikor ez nem volt ennyire nyilvávaló."

A nőknek mindig az volt. Ez ebben a legszomorúbb, hogy a magadfajtának ez ekkora sokk. Észre sem vetted, mekkora előnnyel indultál az életben, csak mert férfinak születtél. Most kiegyenlítődnek az elvárások, és nem tetszik, hogy nem elég az, hogy csak létezel és nézel ki a fejedből.

2023. febr. 4. 20:44
 12/20 anonim ***** válasza:
Akkor a blackpill szerint az én életemnek csodálatosnak kéne lennie, tekintve, hogy gyönyörű nő vagyok. Csak be kéne zsebelnem a sok jót, amit az élettől kapok, nemde? Ehhez képest romokban van az életem, volt már öngyilkossági kísérletem. Pedig még anyagi gondjaim se voltak soha. Vagy arra mit mond a blackpill, hogy múltkor egy szép lány a vonat elé vetette magát? Annyira egyszerűek vagytok, mint a faék.
2023. febr. 5. 02:57
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

"romokban van az életem, volt már öngyilkossági kísérletem"

Nekem nem volt ongyilkossagi kiserletem, mert azzal csak azoknak tennek szivesseget, akik a halalomat kivanjak. Hozzateszem, hogy engem a kutya nem sajnalna, ha ongyilkos lennek, max. bedolgoznanak tragyanak az olajpalma-ultetvenybe.

"Pedig még anyagi gondjaim se voltak soha"

Penzzel az elet dolgainak kb. 90%-a megoldhato.

38F incel

2023. febr. 5. 05:35
 14/20 A kérdező kommentje:

12

A nők világa is kegyetlen belátom, szép nők között is megy a rivalizálás, hogy ki a legszebb, és ki kapja a legnagyobb chadet. Persze köztük is vannak érzékenyebbek akik nem bírják érzelmileg ezt az ösztönök vezérelte folyamatos versengést, és vagy többedszer bántalmazta az álompasi őket vagy persze egyéb problémák is állhatnak a mentális problémák mögött.

Ne érts félre, szerintem is tragikus, hogy egy ember öngyilkos lesz, de az incelek között is sok ilyen van és a kutyát sem érdekli ez, a sorsuk, hogy milyen nekik, stb.

2023. febr. 5. 06:58
 15/20 anonim ***** válasza:

14

Hoztátenném, hogy nem minden a párkeresésről szól.

Tudod, van munka, egészség, család, anyagi körülmények stb. A szépek valóban könnyebbben találnak nekik megfelelő párt, de ez csak egy az élet ezer aspektusából.

2023. febr. 5. 09:28
 16/20 anonim ***** válasza:
90%
Az inceleknek az egész világ a f..szuk körül forog, fogalmuk nincs arról milyen igazi problémák léteznek a világon, valódi, kilátástalan, megoldhatatlan esetleg fizikálisan is kibírhatatlan problémákkal küzdeni az életben.
2023. febr. 5. 09:52
 17/20 anonim ***** válasza:
47%

16.

Mindenkinek a saját problémája a legnagyobb és szemszögéből lefikázható a többieké, ami általában meg is történik. z

2023. febr. 5. 12:39
 18/20 A kérdező kommentje:
Természetesen nem csak szexről van szó. A külsőd az életed minden területére kihat és tanulmányok szerint is a magány többet árt az egészségednek mint az alkohol és cigaretta.
2023. febr. 5. 12:55
 19/20 anonim ***** válasza:
De ha nem veszi be, attól észre fogják venni a nők? Vele-nélküle, olyan mindegy.
2023. febr. 6. 13:59
 20/20 A kérdező kommentje:

19

Igen, de nélküle legalább abban ringathatod magad, hogy majdnem megvan csak még egy kicsit kell önfeljesztened, szinte ott vagy csak még egy picit kell gyúrnod, 1-2 kiló izom választ el a boldogságtól egész 40 éves korodig, amikor amúgyis rájössz. De legalább nem éltél depresszióban fiatal éveid alatt.

2023. febr. 6. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!