Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nők! Volt már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Volt már, hogy megbántátok, hogy valakivel nem mentetek el randira?

Figyelt kérdés

Tehát visszautasítottatok egy randit valakivel, aztán később rájöttetek, hogy hiba volt.

Ha volt ilyen, akkor miért történt? Illetve sikerült-e jelezni hogy mégis elmennétek vele? Ha igen hogyan? ...

Köszönöm szépen a kérdésemre adott válaszokat előre is!

2018. dec. 18. 18:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Később én hìvtam el.
2018. dec. 18. 19:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Az kimaradt hogy mikor visszautasìtottam alakulóban voltam mással. Mikor én közeledtem ő hozzá akkor meg már neki :D
2018. dec. 18. 19:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem volt még ilyen, átgondolom kivel megyek el randizni.
2018. dec. 18. 19:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem fordult elő ilyen. Alapvetően ha nincs senkim akkor mindenkinek megadom az esélyt ha nincs vele valami komoly probléma ami elsőre is egyértelmű. Legrosszabb esetben egy randit ki lehet bírni, legjobb esetben megismerem életem szerelmét. De hogyha valakit visszautasítok, akkor arra nyomós okom van. Ezért nem volt még olyan, hogy megbántam volna a visszautasítást.
2018. dec. 18. 19:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem. Alapvetően meg szoktam adni az esélyt, de van olyan, hogy valaki ír, és pár mondat után lejön, hogy valami nem kerek, nem tudom pontosan, mi, de az előérzetem azt súgja, ne menjek. Volt hogy ilyen ellenére is elmentem, életem legrosszabb randija volt, azóta hallgatok a megérzéseimre.
2018. dec. 18. 20:46
 6/10 anonim ***** válasza:

Ilyen semmiseget , számomra jelentéktelen dolgot nem szoktam megbánni

Amugy sem szeretnek kaocsolatot

N24

2018. dec. 18. 21:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Attól függ miért utasítottam el
2018. dec. 19. 00:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem. Olyat viszont bántam már meg, hogy mégis elmentem randira. Elutasítottam mert furcsa érzésem volt vele kapcsolatban, tovább próbálkozott, adtam egy esélyt és randiztunk párszor, az érzés beigazolódott.

Azóta hallgatok a megérzéseimre.

2018. dec. 19. 02:02
 9/10 A kérdező kommentje:

7#

Miért milyen esetekben bánnád meg a dolgot? Azon kívül mint ami itt már írtak, hogy épp volt valakid/alakult valakivel

2018. dec. 19. 06:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem mert nem szoktak randira hívni😂😂
2018. dec. 24. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!