Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt félresikerült randitok? Amit már az első pillanatban megbántatok? Kínos randi, vagy ami után hülyén ereztetek magatokat?
Nekem volt 1-2 hete.
A lány egy kissé negatív volt, bármiről bezsélgettünk folyamatosan tolta hogy neki mennyire rossz az élete, és bárhogy alakítottam a kommunikációt mindig oda jutottunk vissza hogy neki akkor is rossz az élete és nem is tud ellene mit tenni.
Mivel egy ellenpólus vagyok, egy idő után megelégeltem és felhívtam rá a figyelmét, hogy minden csak nézőpont kérdése, és meg lehet változtatni bizonyos dolgokat, ha az ember úgy áll hozzá.
Kiakadt, hogy én is egy hülye álmodozó vagyok, és minden rossz, ezen nem lehet segíteni (családi problémák voltak, ami szerintem csak kommunikációbeli félresiklások miatt jött létre).
Na szóval kínos volt, de nem volt semmi komoly, csak a végén megbeszéltük hogy nem egymást keressük :)
29F
1.) A csaj nem jelent meg, ott vártam a hidegben majdnem egy órát.
2.) A lány teljesen kuka volt. Ha kérdeztem válaszolt. Aztán kínos csend. A végén már én éreztem magam szarul, hogy csak pofázok és pofázok, de magától nem kérdez semmit és nem is mond semmit. Na ILYEN visszahúzódó csajt soha nem hívnék még egyszer az életben randira. A legkínosabb volt.
Nekem volt egy olyan jó pár évvel ezelőtt ahol a pasi elkezdte mondani, hogy ő jobbam szereti ha egy lány összefogva hordja a haját, kössem én is lófarokba. Mondtam neki, hogy nincs hajgumim, érre elővett egyet a zsebéből és elém dobta az asztalra, hogy akkor most már nem lehet több kifogásom.
Meg ő volt az, aki kritizálta, hogy túl rövid a zoknim, a térdem fölé kellene érjen és nem alá.
Mondtam neki, hogy a randi rövidségét kritizálja, mert ezennel véget ért.
Aztán volt egy alacsony srác, csúnyán hazudott a magasságáról, egy táncos helyen volt a randink, én a 165 cm-hez felvettem egy 8 centis magassarkú táncos cipőt, mert egy 187 centis fiúra készültem, erre megjelent egy 160 cm magas srác. Már késő ősz volt, a cipőmet sem tudtam levenni, hogy legalább ne olyan magasról nézzek le rá.
Meg egy másik aki próbálgatott. Elment mosdóba és az asztalon hagyta a pénztárcáját látványosan sok pénzzel, majd amikor utána én is kimentem, láttam, hogy megszámolta a pénzét.
Meg pakolgatta előttem a két iphoneját jobbra balra, magyarázott a szipiszupi kocsijáról, elkezdett valami halandzsa nyelven telefonálni, amiről kiderült, hogy holland akart lenni és csak kamu volt, mert történetesen beszélek hollandul :D
S nagyképűen mondta nekem, hogy most bonyolított le egy amsterdami üzletet amivel sok ezer euró fog a markában csilingelni. Én meg elkezdtem beszélni hozzá hollandul és teljesen tönkre vágtam a lelkesedését meg a kamu sztorijait :( :D
Istenem #7-es ezen a hollandoson besírtam :D
Igazából 2 kiemelkedő eset volt, az első talán nem is félresikerült, csak kicsit sokkot kaptam. Egy nagyon jóképű, intelligens orvos volt az illető, közel-keleti származású. Amivel nekem abszolút nincs problémám, soha nem ítélek ez alapján. Kb. 30 perce tarthatott a találkozónk, nagyon szuperül éreztem magam, vicces volt és értelmes, amikor egyszer csak közölte, hogy örülne, ha a felesége lennék. A szülei már ki vannak készülve, hogy 25 évesen nincsen még felesége. És ezt úgy most kéne eldöntenem egyszerre, mert náluk aztán nincs olyan, hogy barátnő, csak feleség. Kb. a torkomon akadt a mentes víz, ő meg csak mondta-mondta-mondta :D Édes volt, de nyilván nem mondtam igent :)
A másik esetben a srác kb 2 perc után közölte, hogy na, jó hogy vörös hajú vagyok, úgy hallotta a vörös hajú nők jók az ágyban. Ezek után folyamatosan a szexuális szokásaimról kérdezett, hogy hány pasival voltam eddig, mekkora a libidóm, mennyire szoktam egyéjszakásokba bonyolódni, stb. Nem jövök könnyen zavarba, lehet ilyen dolgokról beszélni, de nem az első randin, és nem ilyen udvariatlan módon, ahogy ő tette. Amikor mondtam, hogy nyelvszakon voltam, most fordítói MA-t csinálok benyögte, hogy ja, az olyan büfészak, nem? A levesét szürcsölte, a húshoz nem használt kést, hanem villával szétcincálta. A pincérrel lekezelő és bunkó volt, fillérre kiszámolta a fizetendő összeget (amikor elmentem utána mosdóba, megkerestem a pincért és a kezébe nyomtam egy 500-ast meg bocsánatot kértem). Ezek után még csodálkozott, hogy nem szeretnék vele újra találkozni, hiszen "olyan jól passzoltunk" :DD
Igen.
- a 170 magas csávóról kiderült, hogy max. 165 cm :D - jó, úgy voltam vele, ha amúgy normális, miért ne
- a combomat, a hasamat fogdosta, meg az arcomat, holott megkértem vagy 10x, hogy ne
- kávézás alatt kiderült, hogy az ismerősöm nővérével járt anno, na, végig róla beszélt vagy félórát lelőhetetlenül
- aztán meg, hogy örül, hogy tudok sütni meg főzni, mert ő "házias csajt" keres (amúgy anyjával lakik) - itt már OMG :D
- hazafelé teljesen kivolt, hogy csináljunk egy szelfit, mert olyan jól érezte magát (én nem), és felteszi fészre
- mikor hazaértem, másnap megmondtam, hogy bocs, hagyjuk, de még három hétig zaklatott fészen meg hívogatott, hogy szeret
"Remek" randi volt, most már csak nevetek rajta, de ott-akkor olyan gáz volt az egész, komolyan féltem, hogyha kettesben maradunk még képes megerőszakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!