Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy valaki rábeszélt titeket az óvszer nélküli szexre és utána megbántátok?

Figyelt kérdés
Ha igen miért?

2020. máj. 10. 20:34
 1/10 anonim ***** válasza:
5%
Nem bantam meg. Az ovszer kamu, sosem lettem terhes hat ev alatt, mindennapi szex mellett. Annak kell, aki nemibeteg.
2020. máj. 10. 20:36
 2/10 Lachesys ***** válasza:
73%

egyetemen friends with benefits kapcsolatban voltam egy sraccal, akivel kb sose hasznaltunk gumit.. neha mondogattam h kene de olyan jo volt az agyban, hogy a pillanat heveben nem annyira foglalkoztam ezzel.

visszagondolva felelotlenseg volt, bar belem nem elvezett, de ma mar nem vallalnek ilyen rizikot.

2020. máj. 10. 20:36
 3/10 A kérdező kommentje:
Ja, bocs. És az te honnét tudod, hogy te nem vagy nemibeteg? Egy csomó nemi betegségnek évekig semmi tünete nincs. Főleg pasiknál....
2020. máj. 10. 20:39
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Nem volt, mert nem vagyok olyan hülye, hogy megtegyem. #1-es meg inkább ne szexeljen ezzel a felfogással.
2020. máj. 10. 20:39
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Megbántam, mert azóta találtam olyat, akinek nem derogál az óvszer és nem akar kitenni hormonális szutykoknak.
2020. máj. 10. 20:40
 6/10 anonim ***** válasza:
3%
Szerintem meg ti ne szexeljetek, ha ennyire rettegtek. Az ovszer es a fogamzasgatlo is csak a penz miatt letezik.
2020. máj. 10. 20:42
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
1#: akkor valamelyikotok meddő.
2020. máj. 10. 20:42
 8/10 anonim ***** válasza:
12%

Szerencsére azok a törekvések a meddők, hogy elültessék a tömegek fejében, hogy már ha egyszer berakod valakinek védekezés nélkül, akkor 99% hogy gyerek lesz belőle.

Szoktam gumit használni full alkalmikban és a lányok tabit kapcsolatban, de azért volt néhány nő, akikkel szexeltem összesen száz feletti alkalommal és védekezés nélkül.

2020. máj. 10. 20:58
 9/10 anonim ***** válasza:
82%
Gratulálok és te még erre büszke is vagy. Mondjuk lehet a spermád minősége csapnivaló, azért ilyen a siker rátád.
2020. máj. 10. 21:35
 10/10 anonim ***** válasza:
2020. máj. 11. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!