Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy valaki rábeszélt titeket az óvszer nélküli szexre és utána megbántátok?
Figyelt kérdés
Ha igen miért?2020. máj. 10. 20:34
1/10 anonim válasza:
Nem bantam meg. Az ovszer kamu, sosem lettem terhes hat ev alatt, mindennapi szex mellett. Annak kell, aki nemibeteg.
2/10 Lachesys válasza:
egyetemen friends with benefits kapcsolatban voltam egy sraccal, akivel kb sose hasznaltunk gumit.. neha mondogattam h kene de olyan jo volt az agyban, hogy a pillanat heveben nem annyira foglalkoztam ezzel.
visszagondolva felelotlenseg volt, bar belem nem elvezett, de ma mar nem vallalnek ilyen rizikot.
3/10 A kérdező kommentje:
Ja, bocs. És az te honnét tudod, hogy te nem vagy nemibeteg? Egy csomó nemi betegségnek évekig semmi tünete nincs. Főleg pasiknál....
2020. máj. 10. 20:39
4/10 anonim válasza:
Nem volt, mert nem vagyok olyan hülye, hogy megtegyem. #1-es meg inkább ne szexeljen ezzel a felfogással.
5/10 anonim válasza:
Megbántam, mert azóta találtam olyat, akinek nem derogál az óvszer és nem akar kitenni hormonális szutykoknak.
6/10 anonim válasza:
Szerintem meg ti ne szexeljetek, ha ennyire rettegtek. Az ovszer es a fogamzasgatlo is csak a penz miatt letezik.
7/10 anonim válasza:
1#: akkor valamelyikotok meddő.
8/10 anonim válasza:
Szerencsére azok a törekvések a meddők, hogy elültessék a tömegek fejében, hogy már ha egyszer berakod valakinek védekezés nélkül, akkor 99% hogy gyerek lesz belőle.
Szoktam gumit használni full alkalmikban és a lányok tabit kapcsolatban, de azért volt néhány nő, akikkel szexeltem összesen száz feletti alkalommal és védekezés nélkül.
9/10 anonim válasza:
Gratulálok és te még erre büszke is vagy. Mondjuk lehet a spermád minősége csapnivaló, azért ilyen a siker rátád.
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!