Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy, hogy szakítás/válás után hónapokkal vagy 1 évre utána megbántátok a dolgot?
Figyelt kérdés
Vagy szoktatok gondolni a kellemes emlékekre?2020. febr. 2. 00:18
1/3 anonim válasza:
Volt. Igen szoktam arra gondolni
2/3 anonim válasza:
A volt férjem igen.
Megcsalt,kidobtam,ne hagyjam el blabla..
Majd amikor rájött nem viccelek fenyegetés stb.
Rá egy hónapra de szeretlek megváltozok blabla. Megint rájött nincs visszaút zaklatás és fenyegetés.
Válás után új bnője irogat nekem hogy rólam beszél,még mindig szeret stb ..ettől függetlenül vele maradt!
Mai napig néha elkapja a hév és kapok üzit tőle hogy ő még szeret és örökké én maradok a "felesége"!
Nekem tőle egs kellemes élményem van..a fiunk!
3/3 anonim válasza:
Én abban a pillanatban megbántam. Azt kívánom bárcsak ő mondta volna ki, így nem maradtak volna bennem kételyek hogy vajon jól döntöttem e. Elme és érzelmek harca volt, mert láttam rajta hogy már lehet rámunt kicsit, de közben éreztem felé elég erősen. Akkor eldöntöttem hogy ezentúl inkább engem küldjenek el, mintsem fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!