Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veled volt már olyan, hogy racionalisan átgondolva döntöttél a szakítás mellett? Mi történt utána? Nem bántad meg?
Nagyon odavagyok érte, rég nem mozgatott meg ennyire senki, es ő is így van vele, de egyszerűen nem bírom a sok vitát, a sok sértődést, és hogy folyamatosan bántjuk egymást, mint két hülyegyerek. (Majdnem 30 evesek vagyunk amúgy)
De ha belegondolok, hogy vége, akkor nagyon fáj, es a folyamatos háborút leszamitva nagyon szeretem.
Volt már veletek ilyen? Mik voltak a tapasztalatok? Ha valakivel ennyire nem jössz ki, később se fog változni? Vagy valakinek sikerült utana harmonikus parkapcsolatot valahogy kialakítani?
Ilyen kapcsolatokat el lehet még húzni ideig-óráig, de van értelme?
Mi fogja összetartani a későbbiekben?
30 körül rendszeres vita, sértődés?
Hagyd a csudába, nem lesz ebből semmi jó!
Volt egy 1,5 éves kapcsolatom, ami tele volt veszekedéssel. Szerettem a nőt, meg jól is éreztem magam vele, viszont folyton lebukott olyan hazugságokkal amikből voltak kellemetlenségeim is. Mindig többnek akarta mutatni magát ezzel!
A szív és az ész csatája volt sokáig , de végül az eszemre hallgattam, mert már annyira nem tudtam bízni benne.
Nem bántam meg a döntést, mert így utána nemsokkal összejöhettem végre azzal a nővel akivel végre boldog lehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!