Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők egy pocakosabb férfit látnak egy táskeresőn akkor eszükbe jut, hogy "nagy kő alatt lakik a nagy béka" ?
Figyelt kérdés
Vagy akár élőben ha látnak egyet és mondjuk randira hívja őket.
Minap olvastam, hogy bizonyos nőkben ez ugrik be, hogy biztosan nagyobb méretekkel rendelkezik a pocakosabb férfi.
Ez előnyt jelenthet randipartner keresése során?
2023. febr. 1. 14:59
31/37 anonim válasza:
Nekem az ugrik be milyen gusztustalan lehet a szex vele, sajnálom, de így van.
32/37 anonim válasza:
Minek etetitek? Ez a szokásos idióta. Mindjárt jön az, hogy ő felsővezető egy rakás beosztottal és vadiúj mercivel és a "kis pocakja" (valójában elhízott zsírtömeg) az csak a jólét jele, mindig ugyanaz a nóta. Nem unjátok?
34/37 anonim válasza:
Ah igen, mindig olyan fÉrFiRa vágytam, akinek a hasa takarja a himbilimbit 😍
35/37 anonim válasza:
"bizonyos nőkben ez ugrik be, hogy biztosan nagyobb méretekkel rendelkezik a pocakosabb férfi."
Most képzeld el azt a megsemmisítő csalódást, mikor felhajtogatják a hordónyi beledet és egy csoffadt kis koktélvirsli figyel alatta.
36/37 A kérdező kommentje:
Miért takarná? Egy kis pocak nem fogja eltakarni, ahhoz extrémtúlsúlyosnak kell lenni.
2023. febr. 3. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!