Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a nők egy pocakosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők egy pocakosabb férfit látnak egy táskeresőn akkor eszükbe jut, hogy "nagy kő alatt lakik a nagy béka" ?

Figyelt kérdés

Vagy akár élőben ha látnak egyet és mondjuk randira hívja őket.

Minap olvastam, hogy bizonyos nőkben ez ugrik be, hogy biztosan nagyobb méretekkel rendelkezik a pocakosabb férfi.

Ez előnyt jelenthet randipartner keresése során?

2023. febr. 1. 14:59
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
95%

Jézusom, félelmetes hogy ilyen emberek léteznek mint ez a pali. Arra nem gondoltál hogy én nő több, mint hogy a férfiaknak mutogassa magát? Vagy esetleg azért vesz fel valamit, mert neki tetszik? 😅

Te komolyan elmehaborodott vagy !

2023. febr. 1. 16:32
 22/37 A kérdező kommentje:

Az ilyenek mint az általad leírtak még nem hozzák sajnos az igazi barátnőfeelinget, érződik, hogy csak a pénzre mennek. Havi 400-500 ezret rá tudnék erre szánni, de ugyanúgy eltudnék menni ennyi erővel minden másnap egy prostihoz, ami változatosabb is lenne mint egy nővel, de nem erre vágyok már. Ebből elég volt régen.

Ahhoz a szinthez ahol olyan szép és csinos, értelmes nőt kapsz pénzért amilyet én is elfogadnék ahhoz nem elég a havi ~1,5 millió. Ezen nőkhöz már több száz milliós költőpénz szükséges éves szinten.

2023. febr. 1. 16:38
 23/37 A kérdező kommentje:

Igen, azért vagy otthon mackónadrágban, smink nélkül, stb.

Azért nem foglalkozol ezzel ha zárt körben vagy mondjuk barátokkal.

De ha utcára lépsz, buliba mész, kanok közé akkor mindent be kell vetni, hiszen meg kell mutatni a dolgokat.

2023. febr. 1. 16:40
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem-neeem, a 4-500, az csak amit magára költ, cipő-ruha táska, kozmetikus, stb. Még nem vitted étterembe, utazgatni, sehova!

2023. febr. 1. 16:45
 25/37 A kérdező kommentje:

Nos ez nem változtat azon, hogy nem prostit akarok magam mellé, hanem egy normális nőt.

Ilyen golddiggereken csak akkor gondolkoznék ha olyan bevételem lenne ami mellett valóban olyan szintet engedhetnék meg magamnak akik tényleges barátnő szerepet töltenek be. De mint mondtam ahhoz nagyon sok pénz kell ami még az én pozíciómban és leendő karrieremben sem reális.

2023. febr. 1. 16:55
 26/37 anonim ***** válasza:
90%

😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣

2023. febr. 1. 17:03
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
És akkor minél több sört iszol magadba annál nagyobb lesz a béka is?
2023. febr. 1. 17:13
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Mi pedig igényes, normális testalkatú ferfit akarunk magunk mellé. Pont
2023. febr. 1. 17:42
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Milyen zamatos italt választasz a ma esti kikapcsolódáshoz és szellemi parbajhoz?
2023. febr. 1. 19:30
 30/37 anonim ***** válasza:
91%
A kérdésre válaszolva (új beugró vagyok a kérdésnél), hát nekem semmilyen szexuális jellegű gondolatom nincs akkor amikor kövér férfit látok 🤷 Eszem ágában nincs elképzelni ruha nélkül 🥴 Remélem kielégítő a válaszom, hogy stílszerű legyek :D
2023. febr. 1. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!