Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők egy pocakosabb férfit látnak egy táskeresőn akkor eszükbe jut, hogy "nagy kő alatt lakik a nagy béka" ?
Vagy akár élőben ha látnak egyet és mondjuk randira hívja őket.
Minap olvastam, hogy bizonyos nőkben ez ugrik be, hogy biztosan nagyobb méretekkel rendelkezik a pocakosabb férfi.
Ez előnyt jelenthet randipartner keresése során?
6-on nagyon jót röhögtem. Ez gondolom valami vicc akarlak lenni 😅
Jártam dagadt pasival, mikropénisze volt;) amúgy meg bocsi, de akinek van onkontrollja, és nem zabal mértéktelenül, az vonzóbb, bármit is akarsz bemagyarazni magadnak. Vsgy gondolom akkor neked is a pocakos nők jönnek be, mert jól élnek, nem az olyanok akik a kondiban izzadnak.
Miért hajtanék kövér nőkre? Mi az összefüggés? Egy nő adjon magára, hogy megtetsszen egy férfinek.
Egy havi pár tízezres kondibérlet és pár étrendkiegészítő egy hónapra az 1 heti étel-ital fogyasztásom nem fedi le, így igen, sokkal olcsóbb kondizgatni, meg csirke-rizst enni.
13
🤣🤣🤣
ja mert a férfinek nem kell adnia magára, hogy tetszen a nőnek bazdmeg? A pofám leszakad!
Egy nő azért sminkel, visel szép ruhákat, különböző kiegészítőket , hogy mutogassa magát a férfiaknak. Természetesen ha olyan nézi meg őket akik nekik nem tetszik akkor ezt tagadják és/vagy undort mutatnak, de alapvetően ez az objektív valóság.
Egy férfinek nem a kinézetével kellene nőt szereznie, csak sajnos az elmúlt hosszú évek social media agymosása megtette a hatását.
17
Miért? Neked sem az a fontos, hogy.jól főz e, házias e. Instak*rvákra csorgatod a nyáladat, miközben ronda vagy, dagadt, és paraszt! Egyébként van ilyen barátnőm nem is egy, akinek a pénz a fontos. Az elvárásai: 2-3havonta maldiv szigetek, de nem ám 3-4*os helyeken, hanem 5csillagos szálloda, busines class mindig, korlátlan shopping, műkörmös, fodrász, kozmetikis havonta, stb, csak amit magára költ, az havi szinten 4-500 rongy, és ezt MIND!!! a pasija állja! Millio ilyen nő van! Hol a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!