Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legrosszabb tinder randi sztorik?
Nem mertem kockáztatni. Nehogy megborítson kocsival együtt😅
Örülök, hogy feldobtam az estéd😃
#11-es válaszhoz hasonló az élményem. Pár hét intenzív chat után találkozót beszéltünk meg a sráccal. A képen helyes volt. Egyszer megemlítette, hogy átlagos magasságú (gondoltam, ez pont jó, hiszen én alacsony vagyok, akkor ő kb. 170-175 cm magas lehet). Leszálltam a buszról Bp-en, kerestem a tekintetemmel a pasit hiszen oda az állomásra beszéltük meg. Átfutottam a szememmel az ott ácsorgókat de egyik sem hasonlított rá. Láttam, hogy az egyik pasi mered rám de eszembe se jutott, hogy ő lehet. Végül a hátam mögül megszólalt, hogy hát szerinte rám vár ha minden igaz... Az agyam szerintem pár pillanatra lefagyott. Az arca mintha hasonlított volna a képen látottra, de sokkal soványabb, beesett volt. A ruházata, mintha csukott szemmel választott volna valamit a szekrényből. Toprongyos, extra bő melegítőben volt. A haja nem rövid mint a képen, hanem a háta közepéig ért. És nem átlagos magasságú volt, hanem kb fél fejjel kisebb mint én. 161 cm magas vagyok. Nem akartam bunkó lenni de 20 perc után elköszöntem mert a beszélgetés nagyon kínos volt.
Tanulság: minél hamarabb találkozni, a netes beszélgetés még messze nem jelent semmit.
Tanulság számomra levonható ezekből: Tájparaszt látszik első kérdésénél hogy csak dugni akar vagy eleve IQ 85.
Tudtad mit akar a padon, mégis ledugta a nyelvét a torkodon.
Őszintén azon se lepődtem volna meg, ha fel is engeded. Szerintem neki így is egy nyerő este volt :D
#11-es válaszán kiégtem, zseniális 😂😂, de a többi sem volt kutya.
Én "sajnos" nem tudok ilyen kimagaslóan rossz randikról beszámolni, pedig esküszöm, hogy a sztori kedvéért még meg is érné 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!