Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik volt életed legrosszabb vagy legkínosabb randija?
Találkoztunk egy férfivel akivel online ismerkedtünk. Nyögvenyelős volt már online is, nem volt meg az összhang aztán abbanaradt a beszélgetés. Majd 1 hét után újra rámírt, beszéltünk, elhalt. Majd újra. Ezt eljátszottunk párszor majd egyszer elhívott találkozni. Igazábol tudtam, hogy nem akarok tőle semmit, de kíváncsiságból elmentem.
Udvarias volt, kedves, de személyesen sem volt összhang. Talán az is rontotta a helyzetet, hogy ott lebegett a 'randi' szó annak minden elvárásával. Úgy, hogy nem volt köztünk semmi kémia. Próbáltunk beszélgetni, de nehézkes volt, sok volt a kínos csend. 1 órat ültünk, már azon gondolkodtam, hogyan léphetnék le úgy hogy nem leszek bunkó, mire rakérdezett, hogy induljunk-e. Nagyon megörültem:D
Elköszöntünk és többet nem találkoztunk. Udvariasak voltunk, kedvesek. De amikor ott ültök egymással szemben, tudjátok hogy beszélni KELLENE valamiről de nem jön semmi, az ciki.
Kínos volt csak, mert félreértettek. Az történt, hogy neten megismerkedtem egy roppant bájosan telt hölggyel, írogatás, telefon, videócset, majd megbeszéltük, hogy randi: felveszem valahol kocsival és beülünk egy nyugis helyre élőben ismerkedni. Már majdnem odaértem helyszínre, de közben eleresztettem egy iszonyú galambot a kocsiban. Gondoltam, így mégse szálljon be, ezért leengedett ablakkal mentem egy kört, hogy kiszellőzzön. (Láttam, hogy ő ott van, de nem akadt össze a tekintetünk.) Mikor leparkoltam és odaléptem hozzá, közölte, hogy nem megy velem sehova, mert bunkóság volt itt körözni meg vacillálni, hogy megálljak-e vagy sem, hiszen tudtam, hogy kis súlyfelesleggel rendelkezik, tehát ég velem, köszöni a semmit, és otthagyott. Tisztára ciki volt - ezek szerint mégis észrevett korábban - és hirtelen nem is tudtam reagálni igazából semmit.
Hát így történt.
Emberünknek KÖZE nem volt a tinder képeihez, de hogy így semmi. Nem lehetett kikerülni a témát, mint kiderült, a képek olyan 6-7 évesek voltak. Ami egy dolog (bár a leírásban a koráról is hazudott btw), de a mai napig nem értem, hogy tud valaki 6-7 év alatt annyira gallyra vágódni, amit ő demonstrált. Fogak romon, haj romon, 25 kiló plusz, bőrkép, amivel ijesztgetni lehet, para volt az egész.
Ennek megfelelően végig defenzív és ellenséges volt a beszélgetés alatt, azt sem tudtam, hogy takarodjak onnan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!