Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt életetek legrosszabb/legviccesebb randija?
Barátnőm szervezte le nekem a randit, kapásbol sok kedvem nem is volt elmenni. A srácot tali elött facebookon képen láttam, ott olyan elmegy kategóriának tűnt.
Élőben nem ismertem meg 🤣🤣🤣
Képeken tök magasnak tűnt, na a valóságban vagy 165 max. (Annyi vagyok én is). Emellett a képekhez képest, hát hogy is mondjam... csalódás volt, na 🤣 hozott egy ilyen bon-bont ajándékba. Csak betettem a táskámba, otthon néztem, fel volt már bontva, a kb 20ból 5 csoki hiányzott belőle, és celluxal volt visszaragasztva 🤦♀️🤣🤣
Elmentünk egy étterembe, a teraszon ültünk le. Én kólát kértem, ő "szénsavas vizet, a buborékokat kikavarva belőle, citromkarikával, 2dv jégkockával, szívószállal, napernyővel " 🙈😆😆
Nagyon nem beszélgettünk, ő beszélt csak, esélyem nem lett volna megszólalni, én meg bámultam a jarókelőket és gondolkodtam milyen indokkal hagyhatnám ott 😂
Elmesélte az egész családfáját, a nagynénje cicáját, a másodunokatesója gyerekeit, mindenkit. Meg hogy ki mit fog szólni, ha talalkozik velem 😅😅
Aztán már a hangszíne is elkezdett idegesíteni. Mondtam, mostmár fizessünk, megisszuk az italt azt induljunk meg. Jött a pincér, erre a srác, hogy fizessem én az egészet, mert neki sokba került a benzin, mire bejött a városba (megjegyzem én is kocsival voltam, csak én 30km-ről, ő meg 10ről😅😅) kifizettem azt a kemény 1000ftot, megittam a maradék kólámat, aztán felpattantam, hogy a csipogóm jelzett, hogy a kiskutyám elleni fog, mennem kell 😂😂😂😂 ott ő lefagyott, én pedig már ott se voltam 🤣🤣🤣
Munka után mentem és mindenen, de mindenen nevettem ok nélkül. Azt hittem, hogy a randipartner többet szóba sem akar majd állni velem, de nem így lett.
Nekem azért ciki volt, mivel úgy röhögök perceken keresztül, mint a flúgos futamból a kutya.😂
Egyszer randiztam egy csajjal tàrskeresőről. Jött is.. A barátnőjével. Kérdezte hogy ugye neeeem baaaaj? Mondom de mert nem ez volt megbeszélve.
De hogy nekik dolguk van utána.
Mondom oké akkor beszélgessünk gondoltam a barátnő lesz olyan diszkrét és arrébb ül. De nem.. Nem is lehetett volna nagyon mert végig telefont nyomkodtak és nevetgéltek. Közben jött a pincér felvenni a rendelést. Kértek is a hölgyek nagy kehely fagyit meg kaját. Én is kértem. Egy szó nélkül megebédeltem. Ők telefont nyomkodva elvoltak egymással. Felálltam amit észre sem vettek, odamentem kifizettem a SAJÁT kajámat és leléptem. Később tudtam meg hogy hatalmas balhé volt mert a hölgyeknél egy fillér sem volt. 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!