Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt idáig életed legrosszabb randi élménye?
budos volt (nem annyira, de erzodott rajta, hogy izzadt es nem tiszta a polo, amiben eljott) es kesobb eszrevettem, hogy az also fogsora is diszkreten rohad.
amikor meg akarta simogatni az arcomat, elhuzodtam, erre megkerdezte, hogy mindig ilyen zarkozott vagyok-e vagy csak vele? amugy meg vegig magat fenyezte, hogy o mennyire becsuletes es oszinte ember es mindenkinek a szemebe mondja inkabb az igazat, nem kamuzik stb, erre mikor randi utan oszinten megirtam neki, hogy nem erzem a folytatast, elhordott mindennek es a halalomat kivanta.
Asszem emlékeznék rá, ha így lett volna... 😆
Az utolso csepp a pohárban
Randiztam az egyikkel, kiderult hogy sacc 100 kg-t tagadott "csak"le (korabban online)
Aztan a masikkal, kiderult hogy sacc olyan 20 évet tagadott le
Aztán olyannal is (2 srac is)akirol kiderult hogy bnője van, igy en kapásbol csak vmi masodlagos annyira nem fontos helyről indulnék csak, nem is szakadtak meg hogy találkozzunk ujra, ha lenne szex oke nekik de abba se tettek semmit
A kovetkezo meg tajszolasos es bokavillantos munkásruhában jött
Itt indultam el már kb könnyekkel haza, hogy nincs egy normalis pasi.
Azota voltak ugyan barátaim (megalkuvas alapon mondjuk ők is), de már megint nincs.
Regizni se merek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!