Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tönkretettem egy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkretettem egy nagyon romantikus pillanatot, azóta kerül is a fiú. Hogyan hozzam helyre? :S

Figyelt kérdés

Évekkel ezelőtt volt egy kalandunk, de akkor nagyon megbántott. Most mikor találkoztunk, megpróbált újra közeledni felém, de azt még sem hagytam, hogy megcsókoljon, pedig nagyon romantikus volt az egész helyzet. Megijedtem, hogy megint csak arra kellenék neki. Azóta teljesen rideg velem, mikor legközelebb találkoztunk, teljesen közömbös volt. Írtam neki néhány sms-t (nem ezzel kapcsolatban) de egyikre sem reagált. Helyre hozhatom még ezt? Úgy érzem, belészerettem :(

23/L

2010. okt. 3. 21:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
13.25: És szerinted fordítva nem így lenne? Ebből a szempontból a pasik ugyanígy működnek. Ez nem női tulajdonság, hanem emberi! Ritkán lehet így általánosítani, de ezt most asszem kijelenthetem.
2010. okt. 6. 14:30
 12/13 anonim ***** válasza:
14:30! Igen tudom, sajnos. Egy kapcsolatban ritkán egyenlőek a felek érzelmileg. A kérdező meg úgyis vele lesz, hiába mondja neki mindenki h ne. Az érzelmek úgyis erősebbek a józan észnél. Ismerek olyat akit szó szerint lek*rváz a barátja mégis vele van. Az emberek 80%-a ilyen, és még a maradék 20%-kal is megesik...
2010. okt. 6. 14:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Jaja. Én se hallgattam az eszemre soha. Volt hogy megbántam, de ellenkező esetben mégjobban megbántam volna, szóval jobb ez így. Az érzelmek fordított arányú működéséhez meg egy idő után hozzá lehet szokni és lehet kezelni.
2010. okt. 6. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!