Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkretettem egy nagyon romantikus pillanatot, azóta kerül is a fiú. Hogyan hozzam helyre? :S
Évekkel ezelőtt volt egy kalandunk, de akkor nagyon megbántott. Most mikor találkoztunk, megpróbált újra közeledni felém, de azt még sem hagytam, hogy megcsókoljon, pedig nagyon romantikus volt az egész helyzet. Megijedtem, hogy megint csak arra kellenék neki. Azóta teljesen rideg velem, mikor legközelebb találkoztunk, teljesen közömbös volt. Írtam neki néhány sms-t (nem ezzel kapcsolatban) de egyikre sem reagált. Helyre hozhatom még ezt? Úgy érzem, belészerettem :(
23/L
szia!
Ne is akard, hogy egy ilyen srác szeressen beléd!
Keress normális fiút, aki nem egyből megdugni akar!
Egy ilyen sráccal úgyse lenne hosszú kapcsolatod, ha mégis mondjuk 2 év abból majd az egészet végig szendvednéd.
Ha valami neki nem tetszik, durci sértődés stb...
Tényleg verd ki a buksidból! :-)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!