Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok demiszexuális/aszexuális lánnyal? El tudtok képzelni vele egy párkapcsolatot?
Sehol nem írtam ilyeneket. Nem minden szexet kedvelő válaszoló én vagyok, ergó nem is vagyok egyedül a véleményemmel.
Amúgy én csak azért szóltam hozzá, mert nem tetszett, ahogy a negyvenes hölgyet kapásból leszóltátok, hogy testiségre alapoz, meg szexközpontú. Meg hogy neki csak az a fontos, hogy meg legyen pöckölve a pöcke, vagy mi, de nagyon lenéző volt a hangnem, hiába mosakodik itt bárki.
Tehát a lényeg, hogy ne szóljuk már le egymást, mert mások az igényeink. Senki sem lesz különb ettől a másiknál.
"Csak ne ebből akarjon senki önbizalmat meríteni, hogy "bezzeg én milyen erkölcsös vagyok""
Nem tudom, te írtad-e vagy sem, mindenesetre én erre reagáltam.
Azt én írtam, de nem neked, csak mire elküldtem, már te is válaszoltál 🙂
Én erre a hsz-ra írtam:
"Nem tűnik am fel, h te is azt csinálod, h az a helyes, amennyiszer te kívánod, akinek kevesebb kell, annak vmilyen betegsége van? Akk kezeltesd magad te is, mert egyáltalán nem normális, h te sík ideg vagy, ha nem kapod meg a napi adagod"
Ilyet nem írtam sehol, meg milyen lekezelő ez a stílus! A pattogásból ítélve pont ő az, aki sík ideg.
"Senki nem írt olyat, h lenéz vkit" - dehogynem, itt:
"Jól látod kérdező, az sem normális, ha valakinek csak ezen jár az esze, de aki szexmániás, az mást fog erre mondani. Látod, hogy milyenek. :)" - tehát aki szereti a szexet, csak szexmániás lehet.
"nem jelenti egyenesen azt,hogy a puncihabzsolók vannak többségben" - meg egyből puncihabzsoló is
"Azért az se normális, ha a másik minden nap akarja" - miért nem az? Fiatalokra kifejezetten jellemző.
"a legfontosabb,hogy pöckölve legyen a pecke" - már megint, ha szereti, akkor az a legfontosabb neki, senki nem írt ilyet, ki nem tud akkor szöveget értelmezni?
'Akk kezeltesd magad te is, mert egyáltalán nem normális, h te sík ideg vagy, ha nem kapod meg a napi adagod" - megint szövegértelmetési hiba, vagy csak simán rosszindulatú, nem tudom.
ellenben ezzel a sok kedvességgel, igaz?
"Az aszexualitás egy divatossá vált fogalom, ami mögött valamilyen lelki probléma van."
"ha aszexuális a lány akkor minek a randi?"
"az aszex kizárt"
"Akkor úgy írom: az átlagembernek fontos"
"Ott valami komoly gond van (hormonális vagy trauma) ha valakinek zéró a libidója."
"Mondjuk könnyebb a többit lenézni, akinek a fontos a szex IS, mint belátni hogy veled van probléma."
"Biztos nehéz alacsony libidóval megérteni milyen az, amikor ki vagy éhezve. "
"Persze valaki inkább mártírként szenved egy kapcsolatban,"
" akinek alacsonyabb a libidója, biztos nem is érti"
"Csak ne ebből akarjon senki önbizalmat meríteni, hogy "bezzeg én milyen erkölcsös vagyok", pedig aztán nem is kell kínlódnia, mert hogy nem is kívánja annyira. Úgy könnyű."
"A pattogásból ítélve pont ő az, aki sík ideg."
Hát először is, azt írtad (gondolom te), hogy nem néztek le senkit. Erre idézgettem. De ezek szerint elismered, hogy nem így van, csak jogosnak érzed bántani a másikat, ha ő is így tett. Vagy legalábbis valakibe jól belerúgni, mert nem annak írtál végül, aki először elkezdte a sértegetést.
Amiket én írtam, az nem sértés egyik sem, csak nem a te véleményed osztja. Ne hasonlítsd a puncifalózáshoz, én senkit nem minősítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!