Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok demiszexuális/aszexuális lánnyal? El tudtok képzelni vele egy párkapcsolatot?
Demiszexuális vagyok, ez soha nem jelentett problémát és én is inkább olyan nőt keresek, aki nem kapható olyan könnyen, így számomra teljesen rendben van, ha valaki demiszexuális.
Nekem igazából az sem baj, ha valaki aszexuális, mert nekem nem a szex a lényeg, nem arra építek egy kapcsolatot (ezért mindig le vagyok pontozva), szóval nem csalnám meg ilyen miatt, viszont egy idő után zavaró lenne, ha ő szeretne kényeztetni, de én nem érinthetem őt úgy. Az már nagyobb kínzás, akkor inkább maradjunk csak a csóknál, bújásoknál, gyengéd érintéseknél, simogatásnál és ennyi.
Csepp!Téged tényleg mindig lepontoznak,ha le mered írni,h nem egy szexéhes őrült vagy,de én veled értek egyet.Elszomorít,h kb az egyetlen értelmes választ pontozzák le,ez bemutatja kis társadalmunk szintjét.Te maradj mindig ilyen,ment a zöld!
Az megvan,h nem ua az a két fogalom?De én el tudok képzelni mindkettővel kapcsolatot amúgy,ahogy az előttem szóló.Nem kell sietni,én sem akarom,h a kapcsolatom alapja a szex legyen,pontozzatok le érte.Vannak még,akik nem nyitják szét azonnal a lábukat,Hála Istennek!Aszex csajjal nehezebb,de ha neki úgy a jó,akkor nincs semmi baj,de ahogy Csepp írja,vannak olyan alkalmak,amikor kínzás,h nem kapod meg,akit akarsz.
Megvan, persze. :)
Köszönöm a válaszaitokat, ment nektek a zöld, örülök, hogy vannak még olyan emberek, akik nem a testiségre alapoznak egy kapcsolatot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!