Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok demiszexuális/asze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok demiszexuális/aszexuális lánnyal? El tudtok képzelni vele egy párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

2023. jan. 26. 14:21
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Úgy, ahogyan a 7-es is válaszolt.
2023. jan. 26. 18:47
 12/42 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
93%

Demiszexuális vagyok, ez soha nem jelentett problémát és én is inkább olyan nőt keresek, aki nem kapható olyan könnyen, így számomra teljesen rendben van, ha valaki demiszexuális.

Nekem igazából az sem baj, ha valaki aszexuális, mert nekem nem a szex a lényeg, nem arra építek egy kapcsolatot (ezért mindig le vagyok pontozva), szóval nem csalnám meg ilyen miatt, viszont egy idő után zavaró lenne, ha ő szeretne kényeztetni, de én nem érinthetem őt úgy. Az már nagyobb kínzás, akkor inkább maradjunk csak a csóknál, bújásoknál, gyengéd érintéseknél, simogatásnál és ennyi.

2023. jan. 26. 19:28
 13/42 anonim ***** válasza:
91%

Csepp!Téged tényleg mindig lepontoznak,ha le mered írni,h nem egy szexéhes őrült vagy,de én veled értek egyet.Elszomorít,h kb az egyetlen értelmes választ pontozzák le,ez bemutatja kis társadalmunk szintjét.Te maradj mindig ilyen,ment a zöld!

Az megvan,h nem ua az a két fogalom?De én el tudok képzelni mindkettővel kapcsolatot amúgy,ahogy az előttem szóló.Nem kell sietni,én sem akarom,h a kapcsolatom alapja a szex legyen,pontozzatok le érte.Vannak még,akik nem nyitják szét azonnal a lábukat,Hála Istennek!Aszex csajjal nehezebb,de ha neki úgy a jó,akkor nincs semmi baj,de ahogy Csepp írja,vannak olyan alkalmak,amikor kínzás,h nem kapod meg,akit akarsz.

2023. jan. 26. 20:36
 14/42 A kérdező kommentje:

Megvan, persze. :)

Köszönöm a válaszaitokat, ment nektek a zöld, örülök, hogy vannak még olyan emberek, akik nem a testiségre alapoznak egy kapcsolatot. :)

2023. jan. 27. 08:16
 15/42 anonim ***** válasza:
63%
Az hogy valaki igényli a szexet, nem azonos azzal hogy a testiségre alapoz. A szex pedig fontos része a kiegyensúlyozott kapcsolatnak.
2023. jan. 27. 09:56
 16/42 anonim válasza:
76%
15,ös!Elfelejtetted hozzátenni,hogy SZERINTED/NEKED fontos része.Én csatlakozom az előttem szólókhoz, 12-eshez és 13-ashoz.
2023. jan. 27. 23:28
 17/42 anonim ***** válasza:
72%
Akkor úgy írom: az átlagembernek fontos, frusztráló, stresszforrás a pocsék vagy nem létező szexuális élet. Nyilván vannak akik nem igénylik, de ők az elenyésző kisebbség. Az különböző szexuális igények garantáltan tönkreteszik azt a kapcsolatot is ahol egyébként lelkiekben minden oké lenne.
2023. jan. 27. 23:31
 18/42 anonim válasza:
75%
Sajnálom,hogy ez a tapasztalatod,az én kapcsolataimban nem jelentett problémát és hűtlenséget sem.Tudod,ez jelenti azt, hogy nem a szex az alap. ;)
2023. jan. 27. 23:36
 19/42 anonim ***** válasza:
63%
18: engedd el,látszik,h pasi,nem fogja megérteni,hagyd
2023. jan. 27. 23:39
 20/42 anonim ***** válasza:
37%
Nem, képzeld negyvenes nő vagyok: és te nem érted: lehet hogy neked nincs igényed szexre, szar tapasztalat, vagy más miatt, de elvétve vannak olyanok mint te. Ott valami komoly gond van (hormonális vagy trauma) ha valakinek zéró a libidója.
2023. jan. 28. 01:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!