Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok demiszexuális/asze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok demiszexuális/aszexuális lánnyal? El tudtok képzelni vele egy párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

2023. jan. 26. 14:21
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
44%
Mondjuk könnyebb a többit lenézni, akinek a fontos a szex IS, mint belátni hogy veled van probléma. De ha neked így jó.... Csak nem lepődj meg ha másnál ez kizáró ok. És nem, nem azért mert felszínes.
2023. jan. 28. 01:28
 22/42 anonim ***** válasza:
80%
Nem írtam olyat,hogy zéró a libidóm,mert nem így van.De könnyebb belemagyarázni hülyeséget,mint értőn olvasni és felfogni,hogy amiért NEKED a FONTOSSÁGI sorrendben elől van,másnak nem muszáj ott lennie a szexnek.Senki nem néz le senkit és köszönöm,rendben vagyok egészségügyileg és a többiek sem arról írtak,h egyáltalán nem kívánják a szexet.Lehet,h nem vagy felszínes,de az értelmezésed nagyon is az.
2023. jan. 28. 01:48
 23/42 anonim válasza:
80%
Diagnosztizáljunk betegséget,traumát annál,akinek elsősorban nem a szex játszik szerepet,de ne nézzük le azt,akinek a legfontosabb,hogy pöckölve legyen a pecke.Egyik sem írt olyat,hogy 0 a libidó nála,de te,főorvosasszony,már tudod,hogy valami nem oké,mert te ezt szűrted le.Imádom a szexet,de csak azzal,akit szeretek(ja és rengeteg demi nő van,ha te nem futsz gyakran össze velük,nem jelenti egyenesen azt,hogy a puncihabzsolók vannak többségben,talán csak hangosabbak)és képzeld el,annak ellenére,hogy kívánom,igénylem,engem sem zavar egy aszex hölgyemény,sőt annyira nem zavar,hogy volt is kapcsolatom ilyen nővel és most figyelj,hűséges voltam és nem azért lett vége,mert nem volt úgy szex,ahogy egy szerinted normális kapcsolatban.Na ERRE gondolnak az előttem szólók,amikor arról beszélnek,hogy nem a szex fontos számukra,csak te valamiért nem akarod őket megérteni.
2023. jan. 28. 02:25
 24/42 anonim ***** válasza:
27%

Egy olyan nő, aki havonta 1x kívánja a szexet, biztos könnyebben elfogadja, ha a másik sosem kívánja. De az, aki minden nap csinálná, biztos megviselődik egy ilyen kapcsolatban. És ettől még nem lesz laza erkölcsű, vagy szexközpontú. Biztos nehéz alacsony libidóval megérteni milyen az, amikor ki vagy éhezve. Amikor semmi másra nem tudsz gondolni, ideges vagy, feszült. Plusz ott a párod, aki ölelget, amitől még égetőbb lesz a vágy, de nem nyúlhatsz hozzá. Sőt, ki sem mutathatod, hogy mennyire szenvedsz, mert az neki okoz frusztrációt. Ne mondja senki, hogy hosszú távon ez nem okoz gondot egy kapcsolatban.

Senki nem pár hónapos/éves távon gondolkodik úgy, hogy ez nem fog menni. Hiszen betegség miatt is lehet, hogy az egyik fél nem fogja tudni/akarni csinálni. De ha egy életre gondolunk, és én úgy szoktam kapcsolatba kezdeni, hogy nem átmenetiként fogom fel, akkor ez olyan komoly kihívást támadsz a felek felé, amitől mindketten nagyon fognak szenvedni. Nem biztos, hogy kitenném ennek a másikat, ha ezt előre tudom, és állítólag szeretem.

Persze valaki inkább mártírként szenved egy kapcsolatban, vagy csak magára gondol, és elvárja, hogy a másik fél alkalmazkodjon. Egyenes út egy lelkileg bántalmazó kapcsolathoz.

2023. jan. 28. 09:10
 25/42 A kérdező kommentje:
Azért az se normális, ha a másik minden nap akarja, az meg már a másik véglet. Egy egészséges libidójú embert az is kikészít, nem?
2023. jan. 28. 09:14
 26/42 anonim ***** válasza:
23%

Nem, én 8 éves kapcsolatban élek, és minden másnap van szex. Ok. Ha úgy van, akkor nyilván kibírom tovább is, de egy hét után, vagy ne adj isten,2 hét után már minden bajom lenne. És nem csak ez az egy kapcsolatom ilyen. Az előzőkben is napi rendszerességű volt. És nem csak miattam.

Mondom, akinek alacsonyabb a libidója, biztos nem is érti, hogy a másiknak mi baja. És sajnos a szenvedés nem tűnik el, csak mert én elhatároztam magam. És a párom is látná rajtam, hogy milyen rossz nekem.

Onnan tudom ezt, mert a jelenlegi kapcsolatomban volt olyan időszak, hogy én nem kívántam annyit. Borzasztó volt. Szerencsére átmeneti gond volt csak, de sokat tanultam belőle. Pl megértés, elfogadás. Nem kell lenézni azt, akinek fontos a szex. Nem lesz senki jobb ember, ha kevesebbszer igényli. Ahogy attól sem, ha sokszor csinálja. És nem feltétlenül felszínes, ha valaki ilyen miatt lemond egy kapcsolatról. Talán éppen pont bölcs, és képes ilyen áldozatot hozni.

2023. jan. 28. 09:24
 27/42 anonim ***** válasza:
85%
Jól látod kérdező, az sem normális, ha valakinek csak ezen jár az esze, de aki szexmániás, az mást fog erre mondani. Látod, hogy milyenek. :)
2023. jan. 28. 13:50
 28/42 anonim ***** válasza:
0%
Lassan 40 leszek, de még sosem kaptam meg, hogy szexmániás lennék 😀 eddig minden kapcsolatomban kiegyenlített volt az igény rá. Ezek szerint hihetetlenül nagy szerencsém volt, és mindig hasonló szexölőrültekkel hozott össze a sors. Micsoda mázli!
2023. jan. 28. 14:01
 29/42 A kérdező kommentje:
Amúgy az, heti 2-3 alkalom szokott lenni tudtommal az átlag, ha te ennyire éhes vagy és senki nem mondta hogy sok neki, akkor tényleg szerencséd van.
2023. jan. 28. 14:14
 30/42 anonim ***** válasza:
0%

Akárhogy is számolom, de a heti 3 az pont 2 naponta együttlétet jelent. És átlag! De mindegy. A mondanivalóm lényege az volt, hogy senki ne érezze magát felsőbbrendűbbnek egy olyan adottsága miatt, amiért semmit nem kellett tennie. Az, hogy ki mekkora vággyal született pont annyira rajta múlik, mint pl, hogy heteró, vagy homoszexuális. Neked is mondhatják, hogy nem normális az, hogy a nőket szereted, és ezen felháborodsz, igaz? Hidd el, a nagyobb libidóval rendelkező ember sem a boltban vette magának.

Nincs semmi baj, ha mások vagyunk. Nem egymást keressük, ennyi. Csak ne ebből akarjon senki önbizalmat meríteni, hogy "bezzeg én milyen erkölcsös vagyok", pedig aztán nem is kell kínlódnia, mert hogy nem is kívánja annyira. Úgy könnyű.

2023. jan. 28. 15:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!