Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ferfiak, osszejonnetek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, osszejonnetek olyan novel, aki majdnem minden este fogyaszt alkoholt?

Figyelt kérdés

Ferfiakrol sok ilyen kerdes van, forditva nem. Alkohol alatt a finomabb dolgokat kell erteni ebben az esetben, mint cider, gin tonik, kremlikor, gyumolcsos sor, stb.

Tehat nem alkoholizmusbol, hanem mert finom es nem mindenkepp minden este, csak ha eszebe jut, mondjuk olyan heti 3-4 alkalommal :D

2023. jan. 21. 18:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Eleinte én is így iszogattam, de mára brutál sokat megiszok ha olyan a kedvem.. igaz már ritkult, de a mennyiség az nőtt.. pl tegnap 3üveg bort ittam meg.. szóval szép lassan rááll az ember lánya.. havonta 1-2szer iszok, de volt napi szintű időszak is.. szeretem azt a gondtalan, boldog érzést amit ad.. a másnapot azt hagyjuk.. ront az ismerkedéseimen, mert kb csak ittasan tudok pasizni, és hát vállalhatatlan állaporta szoktam inni magam.. nem tudok ellenállni, nagyon gáz az egész... 43N
2023. jan. 21. 20:37
 22/28 A kérdező kommentje:
21-es az mas. Nalam ez fix, nem novekszik a mennyiseg, evek ota igy iszom, de ahogy valaki irta, nalam is vannak idoszakok, amikor meg pl egyaltalan nem veszek hetekig semmit, pl ha sporolni akarok epp, altalaban a kaja/pia kiadasaimat veszem visszabb, tehat se nasi se uccsi es egyebek. Olyankor nincs az, hogy fuuu de meginnek valami alkoholosat, ha van is max egy konkretat kivanok meg pl mangos cider az ize miatt :) De ilyenkor inkabb szorpozok.
2023. jan. 21. 21:37
 23/28 Ywerd ***** válasza:
Nem . Bármiféle függőség kizáró ok.
2023. jan. 21. 23:37
 24/28 anonim ***** válasza:
Most tudtam meg,hogy alkoholista vagyok......az esti deci borom azzá tett....
2023. jan. 22. 08:00
 25/28 mikeXxX ***** válasza:
Az eddigi tapasztalatom azt mutatta hogy emögött komoly depresszió vagy egyèb lelki okok vannak tehát köszi de ilyen nő többet a közelemben sem legyen . 43f
2023. jan. 22. 11:09
 26/28 Jégszív ***** válasza:
47%

Ennek olvasata nálam:

Nem. Kizáró ok.

2023. jan. 22. 16:47
 27/28 anonim ***** válasza:
Kérdező akkor randizunk? 24es válaszoló Ffi36
2023. jan. 22. 19:26
 28/28 anonim ***** válasza:

Ha előtte ezt tette semmi baj

De

Ha velem van, együtt vagyunk, akkor hozzám legyen kedve.

Ha engem akar, jol elvagyunk és " elfelejti" mert ilyen is van , akkor semmi baj.

De

Ha egyutt vagyunk es az első:

Hm gyere igyunk vmit, akkor tenyleg vmi lelki ok van a hatterben amin en nem tudok segíteni.

De ha velem van es mar eszebe se jut akkor azt jelenti boldog velem.

Ha álomnő es en vagyok a number 1 nemnaz alkool az első akkor mindenképp jöhet 😊

2023. jan. 26. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!