Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először megyek a párom lakására randizni, milyen ajándékot vigyek középkorú férfinak, aki nem fogyaszt alkoholt?
Ha randiztok valennyire ismered nem?
Ha nem tudod mit szeret , lehet korai a randi/ajándékozás.
Miért kellene ajándék a randira????
Pasi vagyok. Megyek randira viszek egy szál virágot mert megtisztelem a hölgyet. Vagy egy bonbont.
Ha nő megy randira ő maga az ajándék. egy lánytól sem vártam el, hogy hozzon bármit is mivel ha meghívtam akkor ,valószínűleg , készültem! Kaja,pia,nasi,zene,stb...
5
Te még sosem kaptál nőtől apró figyelmességet? A férfiak is ugyanúgy örülnek pedig neki.
Nem kell nagyértékűnek lenni, sem sztereotipikusnak, ha egyedi az ajándék az azt jelenti figyeltél a másikra, megjegyezted mi a hobbija vagy minek örülne.
Ráadásul már úgy ír a kérdező a ffiről mint párjáról, tehát nem felugrik egy idegenhez ismerkedni.
Teázik? Dohányzik? Van hobbija, amihez jól jön egy kiegészítő?
Vigyél pl. sorsjegyet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!