Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ferfiak, osszejonnetek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, osszejonnetek olyan novel, aki majdnem minden este fogyaszt alkoholt?

Figyelt kérdés

Ferfiakrol sok ilyen kerdes van, forditva nem. Alkohol alatt a finomabb dolgokat kell erteni ebben az esetben, mint cider, gin tonik, kremlikor, gyumolcsos sor, stb.

Tehat nem alkoholizmusbol, hanem mert finom es nem mindenkepp minden este, csak ha eszebe jut, mondjuk olyan heti 3-4 alkalommal :D

2023. jan. 21. 18:36
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
66%
Kizárt. A napi ivó már alkesz.
2023. jan. 21. 19:11
 12/28 A kérdező kommentje:
Egy poharral termeszetesen, a gyumolcsos sor egyedul, ami 0,5 deci, de az a legritkabb :D
2023. jan. 21. 19:11
 13/28 A kérdező kommentje:
Marmint liter. :)
2023. jan. 21. 19:12
 14/28 A kérdező kommentje:
Cicaszor, nem kell a masikkal innod, te azt iszol, amit szeretnel :D
2023. jan. 21. 19:14
 15/28 anonim ***** válasza:
75%
Ha mimden nap iszik, az alkoholizmus. Nem a mennyiségtől lesz az.
2023. jan. 21. 19:16
 16/28 anonim ***** válasza:
94%

Nem megy az átváltás...a mai adag megvolt, igaz-e?

Csak vicceltem.:)

2023. jan. 21. 19:18
 17/28 anonim ***** válasza:
68%

12.

Ha ez már szükséges "a jókedvedhez" akkor onnantól a mérték nem igazán számít a kérdés kontextusában. De ez minden függőségre igaz. Lehet az egy "nagy szendvics", egy tábla csoki, 2 algopirin, egy nyugtatótabletta, fél doboz cigi vagy valamennyi alkohol. Magam is ismerem a függőséget, az enyém is olyan mértékű, ami még komolyabb egészségkárosítás nélkül végezhető, de tisztában vagyok vele, hogy van.

Egyedül annyi, hogy nem fogsz leépülni (vagy csak jóval lassabban és kisebb mértékben), mint egy masszívan italozó vagy gyárkémény dohányos. Az egyik alkoholista blogon - sajnos megszűnt - kielemezték anno ezt a típust, aki ugyan nem az a tipikus szétcsúszott alkoholista, vagy állandóan részeg figura, de a lelkében hasonlóan játszódik le, neki "kell" az az 1 üveg sör, ami önmagában semmi bajt nem okoz, de ez is függőség.

2023. jan. 21. 19:18
 18/28 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:

14: De ha már "iszunk", akkor nekem kicsit kellemetlen, hogy nem tartok veled. Olyan 'minimálfeszengős, sztem. ☹️

Szervezetem sem kívánja annyira "sajnos". :)

2023. jan. 21. 19:28
 19/28 A kérdező kommentje:

Nem kell a jokedvemhez, neha veszek, ha boltban vagyok es az jut eszembe, maskor meg uditot veszek, mert epp az jut eszembe, neha meg teat csinalok, mert az jut eszembe :DDD

Inkabb azt mondanam, ha megkivanok valami izt, tehat nem vizet akarok inni, nem teszek kulonbseget alkoholos meg anelkuli ital kozott.

Csak annyi, hogy alkoholt max este iszom, mert napkozben dolgaim vannak, nem akarom rontani a figyelmem mininalisan sem.

2023. jan. 21. 19:36
 20/28 anonim ***** válasza:
Inkább nem.
2023. jan. 21. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!