Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek elmondjam a lánynak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmondjam a lánynak?

Figyelt kérdés
Egyik évfolyam társam nagyon tetszik, sokat beszélgetünk, de inkább csak semleges témákról. A vizsgaidőszak végeztével el akarom hívni randizni, de arra gondoltam, előtte el kellene mondanom neki, hogy eddig még nem volt barátnőm. Ha ez zavarja, akkor inkább nem rabolnám az idejét.
2023. jan. 19. 06:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
9# Igen, így van 20.évünkben járunk mindketten. Róla tudom, hogy volt már egy kapcsolata, de nem tőle, hanem a barátnőjétől, kérdés nélkül említette.
2023. jan. 19. 08:21
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmiképpen ne mondd el kérdés nélkül.

Egyrészt riasztó, hogy még nem is randiztok, még nem is derült ki, hogy mit éreztek egymás iránt, épp csak megismerkedtek egy újabb szituációban, és ez már kb. olyan súlyú, mintha szerelmet vallanál - főleg ha ez úgy kérdés nélkül jön.

És valóban, olyan, mintha le akarnád magadról beszélni, mintha kudarcorientált lennél, kifejezetten kudarcra vágysz. Valóban vannak ilyenek, és ezen érdemes lenne gondolkozni, hogy miét van, és ha más területen is így van, akkor pláne. Érdemes elmenni akkor pszichológushoz.

Na de vissza:

Ha szóbajön, akkor szerintem ne hazudj, főleg, mivel te sem szereted a hazugságod, és nem lennél önazonos, másrészt megrendülne a lány bizalma: ha egyszer hazudsz, akkor többször is akár.

Szerintem nem gáz, ha az előéletről beszélgettek, de ezt nem kell túlragozni, megmondod, hogy te mindig is komoly kapcsolatra vágytál, és eddig még nem találtad meg az igazit. - Ha valaki egy ilyen kijelentésre úgy reagál, hogy szakít, mert nem volt senkid előtte, az hülye, és jobb is, ha nem mélyül el a dolog.

2023. jan. 19. 08:51
 13/16 A kérdező kommentje:
12-es, köszönöm a részletes válaszodat! Nem gondolom magamat "kudarcorientált" embernek nincs is rá okom, eddig a céljaimat sikerült elérnem.
2023. jan. 19. 09:32
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Legnagyobb pancsersàg ismerkedèsi fázisban, a hiányosságaid kiemelni
2023. jan. 19. 13:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Na alljunk meg picit,honnan veszi itt mindenki,hogy viszonozna?

Nekem is vannak fiu szaktarsaim,akikkel napi szinten chatelek,de pont ezert friendzone az osszes, ha tetszene nem chatelgetnek vele

2023. jan. 22. 00:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez a legnagyobb felelmem,h valamelyik kitalalja, h akar valamit,hiaba mondtam tobbszor h baratok vagyunk
2023. jan. 22. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!