Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmondjam a lánynak mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a lánynak mit érzek? Bővebben lenn.

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány, kb. fél éve ismerem. Kollégák vagyunk. Mindig nagyon jól elbeszélgetünk, viccelődünk, együtt kv, cigi, együtt járunk melóhelyre (pl. leviszem a buszállomásig). Barátként tekint rám, én is ő rá, de én kicsit többet kezdtem el érezni. Volt párja, kb. 2 hónapja szakítottak, amikor a pasi dobta... Ez rossz időszak volt, mert sírt, semmi kedve nem volt semmihez. Nyilván persze velem megosztott mindent, ami nyomta a lelkét. Nem érzem úgy, hogy készen állna még egy kapcsolatra, ezt ő maga is mondta, de nem szeretném, ha úgymond "lekésnék róla". Tényleg nagyon aranyos lány, én többet is el tudnék vele képzelni. Csak nem tudom, még meddig várjak a megfelelő alkalomra. De a barátságunkat sem szeretném tönkre tenni, főleg úgy, hogy kollégák vagyunk.

2019. jún. 9. 22:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Inkább csak éreztesd vele. Barátságnál, illetve kollégák között ez kényes téma.

Légy ott neki, legyetek együtt sokat. Hívd el munka után meginni egy kávét, vagy ha ennyire jól ismeritek egymást, akkor biztosan tudod, hogy minek örülne. Olyat találj ki, ami anyagilag nem kerül sokba, mert ha nagy összeget költesz rá, attól kellemetlenül érezheti magát. (Pl. ha azt mondja egyik nap, hogy mennyire szereti a cseresznyét, akkor másnap vigyél neki egy maréknyit) Légy továbbra is a barátja, de szentelj neki még több figyelmet. Így láthatod a reakcióiból, hogy mit gondol kettőtökről. Ha továbbra is csak barátként tekint rád, vagy látod, hogy a szorosabb kapcsolat kellemetlen neki, akkor visszaléphetsz anélkül, hogy mindjárt szerelmet vallottál volna. Ha viszont azt látod, hogy nincs ellenére a barátság szorosabbra fűzése, akkor majd ráérsz bevallani az érzéseidet.

2019. jún. 9. 23:45
 2/2 Rockarc ***** válasza:
100%

"egy amerikai felmérés szerint a kapcsolatok több mint 80%- a munkahelyeken realizálódik"

Szoval az eselyeid jok. A direktbe valo szerelmi vallomast en hanyagolnam, ebben az allapotaban, mert egybol vilagga futna. A kerdes, hogy eszrevesz-e mint ferfit. Ha amugy megvan benned, ami felkelti a nok figyelmet, akkor mar csak indirekt modon kell kifejezned, hogy tobb, vagy mint egy kollega, vagy mint egy barat. Torodj es foglalkozz vele, most arra van a legnagyobb szuksege, aztan ha oszlik a banat es korbenez, akkor te leszel az elso, akin elgondolkozik.

43F

2019. jún. 9. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!