Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor elmondjam a lánynak hogy 250 millió forintos vagyonom van?
Figyelt kérdés
Jól sikerült néhány spekulatív befektetésem, elég nagy szerencsém volt és szert tettem egy ekkora vagyonra.
Most leginkább ingatlanokba van belerakva és kiadásból élek, meg mellette tőzsdézek, pókerezek is szórakozásképpen.
Polgári állásom nincsen, általában azt szoktam mondani ismerkedéskor hogy home officeból dolgozó informatikus vagyok.
De ez hazugság ugye...
Nettó 1 millió körüli jövedelmem van havonta fixen.
Az életmódomon ez kicsit se látszik,nagyjából úgy élek mint aki 150 ből él.
Érdemes elmondani ezt, vagy inkább titkoljam?
F/30
2021. ápr. 3. 19:19
1/37 anonim válasza:
Szerintem inkább ébredj fel, mert még nincs éjszaka, hogy álmodozz.
2/37 anonim válasza:
Vigyázz Balázs, mert a sok nő, aki eddig fikázott téged ezen az oldalon, hirtelen el fog kezdeni ismerkedős üzenetekkel bombázni téged, így, hogy megtudták, mekkora vagyonod van. :D
3/37 anonim válasza:
Azért élsz 150-ből mert annyit viszel haza az alig becsült, zsákutca állásodból. Abból pedig nem teszel félre egy petákot sem hogy spekulatív befektetéseken kockáztasd, hanem eliszod mert egy alkoholista vagy. Ennyike. :D
4/37 anonim válasza:
Amúgy szerintem már szánalmas, amit ez a srác csinál. Nem tudom, mit akar bizonyitani, vagy miért csinálja ezt, ahelyett, hogy összeszedné magát.:(
5/37 anonim válasza:
Én is szoktam ilyenekről álmodozni este elalvás előtt, szerintem nem szégyen.
7/37 anonim válasza:
Ez nem vagyon, csak egy haz Budan.
8/37 anonim válasza:
4-es.
Sikertelen a nőknél és ez nagyon bántja, így éli ki a fájdalmát.
Ha ilyen kérdéseket kiír és látja, hogy sokan kommentelnek a kérdéseihez, könnyebb neki feldolgoznia a magányt.
10/37 anonim válasza:
Az előbbi kérdésedben még nettó 160at kerestel droid munkával. Legalabb felhasználónevet váltanál cicám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!