Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedéskor elmondjam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor elmondjam a lánynak hogy 250 millió forintos vagyonom van?

Figyelt kérdés

Jól sikerült néhány spekulatív befektetésem, elég nagy szerencsém volt és szert tettem egy ekkora vagyonra.

Most leginkább ingatlanokba van belerakva és kiadásból élek, meg mellette tőzsdézek, pókerezek is szórakozásképpen.

Polgári állásom nincsen, általában azt szoktam mondani ismerkedéskor hogy home officeból dolgozó informatikus vagyok.

De ez hazugság ugye...

Nettó 1 millió körüli jövedelmem van havonta fixen.

Az életmódomon ez kicsit se látszik,nagyjából úgy élek mint aki 150 ből él.

Érdemes elmondani ezt, vagy inkább titkoljam?

F/30

2021. ápr. 3. 19:19
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el, majd ő gondoskodik róla, hogy rohamosan apadjon.
2021. ápr. 3. 20:05
 22/37 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Durván be vagy baszva 😆😆😆😆
2021. ápr. 3. 20:29
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Szia Balázska!
2021. ápr. 3. 20:30
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Persze, azért szopsz csöveseket, mert még piára sincs pénzed te alkoholista és tőlük kapsz egy kis piát cserébe :)
2021. ápr. 3. 20:49
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Adj már nekem legyszi spekulatív befektetés tippet! 😂
2021. ápr. 3. 20:54
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Egy nap alatt kirúgtak a gyárból, volt miből befektetned, kiadtad a lakásokat és még tőzsdézni, meg pókerezni is volt időd?🤔

A hazugság sehova nem vezet. Inkább valld be szépen, hogy te vitted ma az ötöslottót😉

2021. ápr. 3. 21:09
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Bár a vírus miatt most elég nehezen vannak rendelések, de kérhetsz időpontot ingyenes, államilag támogatott pszichológiai kezelésre. Ha a háziorvosod ír beutalót, úgy talán még könnyebben is bejutsz.
2021. ápr. 3. 21:18
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez a maga módján szomorú hogy neki a gyakorin kamuzas az élete. Én sajnálom.
2021. ápr. 3. 21:23
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen mondd el.

Az összes első randimra 5 évre visszamenőleg kinyomtatott bankszámlakivonatokkal és adóbevallással érkezem, ugyanezt várom el a partneremtől is.

Mellé motivációs levelet és referenciát az exeitől.

Alap!🤪🤦‍♀️

2021. ápr. 3. 21:25
 30/37 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy rád fog tapadni
2021. ápr. 3. 22:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!