Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor elmondjam a lánynak hogy 250 millió forintos vagyonom van?
Jól sikerült néhány spekulatív befektetésem, elég nagy szerencsém volt és szert tettem egy ekkora vagyonra.
Most leginkább ingatlanokba van belerakva és kiadásból élek, meg mellette tőzsdézek, pókerezek is szórakozásképpen.
Polgári állásom nincsen, általában azt szoktam mondani ismerkedéskor hogy home officeból dolgozó informatikus vagyok.
De ez hazugság ugye...
Nettó 1 millió körüli jövedelmem van havonta fixen.
Az életmódomon ez kicsit se látszik,nagyjából úgy élek mint aki 150 ből él.
Érdemes elmondani ezt, vagy inkább titkoljam?
F/30
Egy nap alatt kirúgtak a gyárból, volt miből befektetned, kiadtad a lakásokat és még tőzsdézni, meg pókerezni is volt időd?🤔
A hazugság sehova nem vezet. Inkább valld be szépen, hogy te vitted ma az ötöslottót😉
Mindenképpen mondd el.
Az összes első randimra 5 évre visszamenőleg kinyomtatott bankszámlakivonatokkal és adóbevallással érkezem, ugyanezt várom el a partneremtől is.
Mellé motivációs levelet és referenciát az exeitől.
Alap!🤪🤦♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!