Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szimpatikus, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szimpatikus, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kiállító volt egy fotó kiállításon. Odamentem hozzá beszélgetni, 1 órán át beszélgettük, nagyon szimpatikus volt. Instagrammon bekövettem, ahova a munkáit posztolja. Beszéltünk egy pár szót ott, de nem követett vissza. Ezek után van-e még esélyem megismerni? Vagy ha szimpatikus lettem volna akkor visszakövet?
2023. jan. 18. 15:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg, akkor tüstént visszajelölt volna ja.

De ha tévedek akkor nincs minden veszve, írj még neki egyszer és ha nem ír vissza, tőnondatokban válaszol, egyoldalú az egész és nem jelöl vissza, akkor természetesen add fel.

2023. jan. 18. 15:45
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mennyire népszerű. Mert akiknek nagy a követő tábora, azok nem szokták visszajelölni az "egyszerű" embereket. Mármint aki nem népszerű, nem influenszer. Nekik az a munkafelületük, vagy a munkájukhoz kapcsolódik az oldal. Nem biztos, hogy keverni akarja a magánéletét a munkájával. De ha nem reagál az üzeneteidre, akkor hagyd. Igazából én a helyedben csak kis idő múlva írnék újra, addig várnám, hátha jelentkezik. De nem akaszkodnék rá.
2023. jan. 18. 16:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!