Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gond, ha általában én megyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gond, ha általában én megyek hozzá?

Figyelt kérdés
Adott egy 33 éves férfi, akivel pár hete ismerkedek, 1 óra távra van tőlem. Az első két randin ő utazott hozzám, a 3. randin már én mentem hozzá, mert ott aludtam nála, együtt töltöttük a hétvégét. Sok szex volt, de azon kívül rengeteg ölelgetés, bújás is. Úgy érzem, komoly tervei vannak velem, O már alapból olyan nőt keresett, akivel lehet tervezni, majd családot alapítani. Említette már azt is, hogy nem szeretne sokat várni az osszekoltozessel sem. Mindketten úgy érezzük, megtaláltuk az igazit, persze nagy a rozsaszin köd. Ő nem tud hozzám feljönni, mert a szüleimmel élek, ő viszont albérletben lakik egyedül. Mióta először ott aludtam nála, azóta ő csak ottalvós találkozásban gondolkozik, így szinte fel sem merül, hogy ő utazna hozzám. Őszintén, én is szívesebben találkozom vele úgy, hogy együtt alszunk, mert akkor nem csak pár órára találkozunk. Mégis valahogy van bennem egy olyan érzés, hogy nőként miért én utazom folyton?! Mit gondoltok erről? Még eléggé a kapcsolat elején vagyunk, de ő volt az, aki kimondta, hogy mi együtt vagyunk, kapcsolatban.
2023. jan. 18. 14:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Nekem evidens lenne, hogy annál vagyunk többet, aki egyedül lakik. Mindegy, hogy az a férfi vagy a nő, csak arra figyelnék, hogy ha én utazok hozzá, akkor ő hívjon el vacsizni vagy fizesse a programot, ahova megyünk (persze ha nem tízezres nagyságrendű, mert akkor feleznék). Tehát érezzem, hogy ő is tesz a kapcsolatba.
2023. jan. 18. 14:36
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

Nálam is hasonló a helyzet. Csak ő 130 km-re lakik és jön értem és haza is hoz. Annyi, hogy egy darabig vonattal megyek közbe és akkor nem utazik annyit értem. Ha ott tudtok nyugodtam lenni akkor semmi probléma evvel sztm. Ennyi erővel ő meg aggodhat azon, hogy hozzád miért nem mehet 2 napra.

N 30

2023. jan. 18. 14:37
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
Ugyanúgy érzem, ahogy az első válaszoló.
2023. jan. 18. 14:41
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem furcsa, hogy így látod. Teher neked az utazás, pedig ott kettesben lehettek. Más örülne, hogy van erre lehetőség. Ahol mindkét fél családban él, onnan sokan szívesen cserélnének veled problémát.
2023. jan. 18. 14:46
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Én is utazok elég sokat nőként, pedig mi csak szexkapcsolatban vagyunk. De nála tudunk kényelmesen el lenni, így sose éreztem ezt problémának.
2023. jan. 18. 14:55
 6/11 anonim ***** válasza:
72%
Mi az első másfél évben távkapcsolatban voltunk (250 km), én utaztam az esetek 90%-ban. Sokkal jobban szerettük a várost, amiben ő élt és a munkabeosztásunk szerint is így volt értelme. Nem foglalkoztatott, hogy mások szerint ki dolga utazni, nem ezek buta elavult társadalmi konvenciók fogják meghatározni, hogy nekem mi a praktikus vagy a jó.. Felnőtt emberként szerintem illene helyén kezelned az ilyen gondolatokat.
2023. jan. 18. 14:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát ha csak inkább az ágyban töltitek el az időt (remélem nem így van) akkor megértem "agályaid" a hozzá utazással kapcsolatban, amúgy én sem értem.
2023. jan. 18. 15:12
 8/11 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem ez nem feltétlen gond. Én jobban szeretek otthon összebújni a párommal, mint erőltetetten programokat csinálni, amikhez semmi kedvem. Persze havonta 1-2 program azért legyen, de csak azért ne menjünk emberek közé, mert muszáj.

2023. jan. 18. 15:14
 9/11 anonim ***** válasza:
82%

#8:

Nem azt írtam, hogy baj, csak annyit, hogy érthető hogy kételyei vannak.

Mert okay, hogy elszexelgetnek, jól érzik magukat, de mire alapozza, hogy komoly kapcsolatot akar, ha mást nem bőven csinálnak? Én úgy gondolom, hogy bár a szexuális fontos és a kommunikáció, de a közös élmények, programok sem kizárandó cselekmények az ismerkedés szakaszában.

(Később is persze).

2023. jan. 18. 15:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Ezért nem kezdek távkapcsolatba.
2023. jan. 18. 17:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!