Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, összejönnétek egy ilyen rosszul kereső pasival?
Nem, nem is csak a jövő tervezés miatt, hanem mert én ennek a többszörösét keresem meg és sztem az már nagy különbség ahhoz, hogy az életvitelünketössze tudjuk harmonizálni (magyarán: nyilván többet költök szórakozásra meg magamra, mint amennyit mondjuk te arra szánnál, vagy szánni tudnál, ami lehet mondjuk problémás), de ami miatt még inkább zavarna az az, hogy nekem nincs jó tapasztalatom olyan kapcsolatokban, ahol a pasi szignifikánsan kevesebbet keresett nálam. Vagy azon spórolt, hogy rám tarhál minden közös költséget, majd idővel a saját költségeit is, vagy pedig elkezdett engem utálni meg neheztelni rám, csak azért, mert több pénzem volt/felelősebben bántam vele. Mind a kettőt megéltem már, nem szeretném újra.
Mikor én kerestem kb ennyit, mint te, akkor nem zavart volna egyáltalán, mert akkor nyilván egyik probléma sem állna fent.
Nem keresek már párt, de nekem nem lenne baj, hogy ennyit keres.
Bővebben: van saját lakásom és el tudom tartani magam, luxusra nem vágyom, gyerekeket nem szeretnék. Úgyhogy anyagi szempontból igazából csak annyi az elvárás, hogy legyen keresete.
Gyereket tervezni nehezebb lenne így, de ha amúgy minden stimmel köztünk a férfival, nem lenne kizáró ok alacsonyabb fizetés sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!