Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, összejönnétek egy ilyen rosszul kereső pasival?
Nem. Folytassatok a tuntetest, mert ez gyotrelmes es megerdemelnek a normalis fizetest, de addig ez keves egy normalis elethez.
Illetve bocs, ha en magam keresnek 600-800 ezret, akkor igen, ha ot ez nem zavarna es allna ettol fuggetlenul a rezsi felet, meg a kajaba is beszallna legalabb minden harmadik alkalommal, de jelenleg nem allok ilyen jol anyagilag, a sajat dolgaimat lazan ki tudom fizetni egy programon, vagy ha nem itthon akarok enni, ha elmegyek nyaralni, stb, de az ovet nem tudnam, es nyilvan o sem🤷🏼♀️
De nem mindenki ilyen szigoru, nyugi, egy rakas ember beletorodik a szerenyebb, kevesbe izgalmas eletbe is.
Nem, de biztos van nő, aki igen. Ismerek sok ilyet.
Szomorú, hogy tanár létére ennyit keres...:/
N 30
És velem, egy pincérrel összejönnétek? :D
Nekem nincs diplomám, de többet keresek és jófej vagyok :D
17
Te meg 0-24 dolgozol, szóval azért nem :DDD Párom szakács volt, de pont akkor hagyta ott, amikor összejöttünk, különben biztos utáltam volna, hogy állandóan dolgoznia kell.
De tök feleslegesek ezek a kérdések, tanároknak, pincéreknek, kukásoknak, mindenféle embernek van párja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!