Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudom kideríteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom kideríteni biztosra hogy egy lányt érdeklek vagy csak szivat online ismerkedésnél?

Figyelt kérdés
Ha azt kamuznám neki mikor rám ír hogy megismertem egy szép lányt akivel a hétvégén randizni fogok stb. ha a reakció heves lenne rá például féltékeny lenne akkor megmondanam neki hogy csak azért mondtam ezt neki hogy kiderítsem érdeklem e. 120kmre lakik tőlem, a közelben nem találok barátnőt mindenki offol a stílusom miatt. Köszi a válaszokat előre is !
2023. jan. 11. 06:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
98%

Nem egy jó stratégia, ugyanis én még ha szerelmes lennék, már büszkeségből se kezdenék el tombolni. Ha neked más kell, legyél vele. Sok boldogságit kívánnék, még ha az idegösszeomlás is kerülgetne.

Tehát ebből kb semmit nem tudnál leszűrni.

2023. jan. 11. 10:24
 12/23 anonim ***** válasza:
96%
Ha nekem ezt írná valaki, megszakítanám az ismerkedést! A helyedben nem szórakoznék ilyen hülyeséggel.
2023. jan. 11. 10:32
 13/23 anonim ***** válasza:
97%
Amúgy nem egyszerűbb elhívnod valahova? És akkor kiderül hogy lesz-e ebből komolyabb ismerkedés, vagy sem. Minek ezt túl játszani. Láthatod a legtöbb csajnak ez nem jönne be. Legyél őszinte, ha kell ez a lány neked, szerezd meg. Ne játszmázz mint az óvodások. 🙄
2023. jan. 11. 10:36
 14/23 anonim ***** válasza:
96%

"ha a reakció heves lenne rá például féltékeny lenne akkor megmondanam neki hogy csak azért mondtam ezt neki hogy kiderítsem érdeklem e."

"mi férfiak őszintén megmondjuk mit akarunk egy nőtől"

Aha.... ez lenne az őszinteség?

Hazugsághoz folyamodsz, nem ám őszinte kommunikációval megtudnád, amit akarsz.

Ha normálisabb féle nőről van szó, borítékolom a letiltást már most.

2023. jan. 11. 10:44
 15/23 anonim ***** válasza:
95%
A stilusod gyerekes. Ezt offoljak a nok. Attol, hogy 120 km-re lakik toled, ugyanugy gyerekes maradsz, csak online ez nem annyira feltuno, amig egy ilyen jatszmazast be nem mutatsz. Onnantol mar o is ki fog offolni. Amikor azt mondjak, hogy add magad, es legyel oszinte, akkor az igazat mondjak. De a nok nem az oszinteseget nem birjak elviselni, amikor magadat adod, hanem a gyerekes stilusod.
2023. jan. 11. 12:11
 16/23 anonim ***** válasza:
20%
Az itteni nők úgy csinálnak, mintha ők nem játszmáznának meg tesztelgetnék folyamatosan a férfiakat.
2023. jan. 11. 12:25
 17/23 anonim ***** válasza:
92%
Te pedig úgy csinálsz, mintha mindenkit ismernél
2023. jan. 11. 12:34
 18/23 A kérdező kommentje:
A nők is folyton játszmáznak, akkor én miért ne csinálhatnám? Pont hogy az ő szokásuk ez, ők is gyerekesek ennyiből...
2023. jan. 11. 15:18
 19/23 anonim ***** válasza:
94%
Senki nem tiltja, hogy csináld, csak a legtöbb ember játszma mentes kapcsolatot akar. Igen, a nők közül is sokan. Úgyhogy ne legyen sértődés, ha nem jött be.
2023. jan. 11. 15:22
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Olyan nővel még nem találkoztam, aki ne játszmázott volna vagy ne várta volna el ugyanezt tőlem.
2023. jan. 11. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!