Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy online ismerkedés során csak kevés ember találkozik egymással?
Figyelt kérdés
Számtalan ilyen véleményt lehet olvasni a neten, meg sajnos ez saját tapasztalat is, hogy szinte felér egy csodával, ha a másik fél találkozni akar.2023. jan. 4. 15:30
1/10 anonim válasza:
Én mikor neten kerestem párt, elég sok férfival találkoztam, csak hogy "megnézzük" egymást. Azt is mielőbb, max 1-2 hét után. Mert minek levelezgetni hónapokig valakivel, akivel lehet élőben meg első alkalommal látszik, hogy nem lesz köztünk semmi.
2/10 A kérdező kommentje:
#1 Bárcsak mindenki így állna hozzá, mint te, mert úgyis minden élőben dől el.
2023. jan. 4. 15:38
3/10 anonim válasza:
Nálam mindig a távolság, a környéken nem is találok senkit akivel lehetne ismerkedni.
4/10 anonim válasza:
1-es vagyok. Ezért is ismertem meg a ma már férjemet online.:) Sok-sok első-utolsó randis hapsi után, végre jött ő. Pénteken rámírt, utána aznap felhívott és vasárnap már találkoztunk. Azóta minden nap.
5/10 anonim válasza:
Vannak akik nem is mernek, v. sunnyognak egyéb okok miatt, magam is megtapasztaltam.
N.
6/10 BohócKolbász válasza:
Az én esetemben a távolság szokott mérvadó lenni. Olyan ismeretség esetén ahol az illető a lz ország másik felében lakik nagyon nehéz komolyan is fenntartható távkapcsolatot ápolni. Ezekből rendszerint vagy online barátság lesz, vagy ugyan találkozunk, és nagy valószínűséggel lesz együttlét is, de ennél több nem. Pontosan azért mert annyira hiányzik a másik hogy egyenesen fáj hogy nem tudunk pikkpakk elugrani bármelyik nap hozzá. Szívesen ismerkedek könnyed csevegés céljából bárkivel az országban, azonban akármikor nem tudnánk találkozni, mindkettónknek van saját kialakult élete ott ahol lakik. Szóval ezáltal van az a helyzet hogy akik messze laknak velük csak könnyebb randik alakulnak ki. :)
7/10 anonim válasza:
Amíg online ismerkedsz nincs tétje, sokan nem gondolják annyira komolyan hogy ki is mozduljanak az ügy érdekében.
8/10 A kérdező kommentje:
#5 Úgy sunnyognak, hogy hazudnak a külsejükről?
2023. jan. 4. 17:45
9/10 A kérdező kommentje:
Látom, hogy ketten írtátok a távolságot, mint okot. Szerintem ha egy bizonyos idő után is megvan az összhang, akkor vagy az egyik vagy a másik személy odaköltözhetne a másikhoz.
2023. jan. 4. 17:48
10/10 anonim válasza:
8. Inkább frusztrációkra gondolok, mert ugye nem derültek ki, nem mondták meg az okát, csak ezek mind időhúzásra játszottak.
5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!