Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismertétek meg az eddigi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismertétek meg az eddigi párotokat? Élőben vagy online könnyebb számotokra ismerkedni?

Figyelt kérdés
Kérlek kort is írjatok! Köszi.

2022. okt. 30. 12:42
 1/10 anonim ***** válasza:

Egyetemi koliban egy bő évvel ezelőtt.

Együtt vagyunk most is, jó a kapcsolatunk, vannak terveink a jövőre nézve.

Más kapcsolatom nem volt, igaz, sosem kerestem aktívan. Online elvből nem ismerkednék ha szingli lennék sem.

21L

2022. okt. 30. 12:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Online lett a legtobb kapcsolatom. Nem nezek ki jol, szoval eloben par masodperc alatt kiesek a legtobb nonel. Online megkedveltek a szemelyisegem eleg sokan, szoval ott nem a kulso volt az elsodleges.

(Online alatt nem a tarskeresoket ertem, hanem facebook csoportok, discord es ez az oldal is.)

2022. okt. 30. 12:47
 3/10 A kérdező kommentje:
#2 Nálam is pont ez a helyzet. Az eddigi párkapcsolataim mind online születtek.
2022. okt. 30. 12:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Neked mi miatt? Ugyanezert?
2022. okt. 30. 12:54
 5/10 A kérdező kommentje:
A külsőmmel nem feltétlenül van szerintem baj, inkább az a probléma, hogy nehezen tudok élőben kezdeményezni, illetve az írásos kommunikációban sokkal erősebb vagyok.
2022. okt. 30. 12:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor így neten sok lehetőséged van szerintem. Hajrá! :D
2022. okt. 30. 13:02
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi, neked is sok sikert! :D
2022. okt. 30. 13:23
 8/10 anonim ***** válasza:

40 múltam. Mindegyiküket kizárólag élőben történt találkozáskor.

benzinkút, könyvtár, busz, bolt, patika, lőtér,...

2022. okt. 30. 13:43
 9/10 anonim ***** válasza:
40-es nő vagyok. Élőben ismertem meg a férjem.
2022. okt. 30. 15:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Teljesen véletlenül egy nemzetközi rendezvényen. 30N (21 voltam mikor megismertem)
2022. okt. 30. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!