Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 1.5-2 hete találkoztam valakiv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1.5-2 hete találkoztam valakivel akivel előtte kb 1.5 hétig beszéltünk sokat online. Messze lakik így még csak 3x találkoztunk. Miért gondolkodik ilyen hamar komolyan? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Már többször is megemlítette hogy szeretne majd közös gyereket, jó lenne közös gyerek majd. Pár év múlva. Kérdeztem,azt mondta hogy 38 éves, nem szeretne 50-55 évesen apa lenni. Nekem van már 2 gyerekem. Miért gondolkodik ennyire előre ilyen hamar? Ennyire komolyan gondolja velem? Azt is mondta pl hogy örökre velem szeretne lenni. Decemberben volt kapcsolata előttem. Mielőtt találkoztunk előtte is "komoly dolgokat" írt. Mitől lehet ez? És miért?
2022. aug. 26. 18:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg évek ota keres már vkit
2022. aug. 26. 18:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen idosen legalabb hulye ne legyél. Hogy készül a gyerek? Szexel, de hat senki nem kezd el egybol gyereket csinálni friss kapcslatban. Megy a szex azta annak fenyeben milyen ember vagy dobbant ha megunt v nem valsz be, vagy felcsinal veletlen es utana lep v esetleg marad. Aki egybol ezzel nyit vay iszonyat elkeseredett v más hatso szandekbol teszi. De inkabb a utobbi mert ferfinak nem a gyerek a lehfontosabb plane nem random novel, akinek mar gyereke is van tobb.
2022. aug. 26. 18:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez óriási red flag lenne. Még nem is ismeritek egymást, és ő örökre veled szeretne lenni, akkor ott fejben komoly gondok vannak.
2022. aug. 26. 18:36
 4/10 A kérdező kommentje:
Nagyon rendesnek, kedvesnek tűnik egyébként. Figyelmes
2022. aug. 26. 18:37
 5/10 A kérdező kommentje:
2es volt már szex. Nem értem, hogy értetted pontosan.
2022. aug. 26. 18:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

🚩 🚩 🚩

Kicsit is értelmesebb ember ettől menekülne.

2022. aug. 26. 18:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Simán lehet elkeseredett is, persze így sem reménytkeltőbb a helyzet...

Pont nemrég ismertem meg valakit, és hasonló elszólások miatt éreztem azt, hogy neki talán mindegy is, csak jöjjön valaki...

2022. aug. 26. 18:49
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem lehet hogy kevés az önbizalma?
2022. aug. 26. 18:55
 9/10 anonim ***** válasza:
De, lehet, és ebből fakadhatnak ezek az elszólások is.
2022. aug. 26. 20:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Az én párom 32. Még csak neten beszélgettünk, de már akkor azt írta hogy "én szerelmes lettem". Meg hogy komolyan tervez velem. Család gyerek stb. Mivel alapjáraton szimpatikusnak tünt, és hasonló volt az érdeklődési körünk is, így én adtam esélyt a dolognak. Továbbmegyek az első randin le is feküdtünk. Imádom a férjem a mai napig.soha senkivel nem voltam még ilyen boldog. Udvarol a mai napig, elhalmoz bókokkal, nem veszekszünk.

Szóval nem minden esetben kell menekülni az ilyen pasitól.

2022. aug. 26. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!