Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után találkoztatok személyes online ismerkedés során?
Az érdekelne, hogy ha társkereső, Facebook, instán ismerkedtek akkor mennyi levelezés után találkoztatok személyesen?
Mi lassan 2 hónapja írogattunk egymásnak, de eddig minden közbejött “elvileg” műtét, covid….
"Mi lassan 2 hónapja írogattunk egymásnak"
Hát ez már elég gáz.
Én azt mondom max, de nagyon max 1 hét írogatás után személyes találkozó.
Mert amúgy is a kémia, a vonzalom, és hogy megvan-e köztetek a szikra az személyesen dől el.
Ha elvívod egy sütire vagy egy kávéra, egy személyes 1 órás beszélgetésből több minden kiderül, mint 2 hónapos levelezgetésből.
Ha nincs meg a kémia, cseszheted a 2 hónapos chatelést.
Párommal két és fél hónapon keresztül Messengeren tartottuk a kontaktot az első személyes találkozásunkig. Elsőre le tudott nyűgözni minden tulajdonságával és ő sem akart sokáig várni. Nyáron összejöttünk, azóta együtt vagyunk.
A te esetedben két-három hónap után azért már illene a személyes találkozón gondolkodnotok, de úgy látom, eddig minden csak kifogás közöttetek.
Én egyszer majdnem egy hónapig húztam, az első tali egész jól ment, de amikor utána megint váratott 2-3 hétig, akkor már sejtettem, hogy ez bukta.
A második tali meg aztán tényleg belefulladt a teljes érdektelenségbe a lány részéről. Beszélgettünk egy kávézóban, és ennyi.
Én is azt mondom, hogy ha 2-3 hét alatt nem juttok el személyes találkozóig, akkor engedd el.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!