Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találok online pókeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok online pókeres pasikat?

Figyelt kérdés
Ismerek 1-2 férfit, aki online pókerből él, nagyon tetszik az életformájuk, valamint mentálisan olyan mások, ami szintén tetszik. Valahogy azt érzem, egy ilyen életritmusú pasi mellett jól érezném magam. De sokan titkolják, hogy ebből élnek, meg szerintem egyre kevesebben tudnak ebből megélni, szóval nem tudom, hogy találhatnék ilyen pasit. Tipp?
2022. okt. 7. 09:27
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Ebből nem lehet megélni, az elsöprő többség pénzt veszít vele
2022. okt. 7. 09:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy lehet, elég jól is, vannak előttem közeli példák, de ők már foglaltak.
2022. okt. 7. 09:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én sokat pókereztem , de csak játékpénzben. Egyszer majdnem nyertem, csak elment a netem az utolsó pillanatban.

Írj!

2022. okt. 7. 09:45
 4/5 anonim válasza:
67%

Ahogy nagykorú lettem pókerral kerestem meg a mindennapit 6évig, túlnyomórészt online. Első autómat is ebből sikerült megvennem amire nagyon büszke vagyok a mai napig. Azóta eltelt jó pár év és lett rendes polgári munkám amit nem bántam meg. Aki megélhetés szinten foglalkozik ezzel és nem csak gombokat ül le nyomogatni, mentálisan persze, hogy más. Egy csomó tanulás van az egész mögött, hogy megmaradjon bárki is hosszútávon. Én a pókerban tanultakat a mái napig használom és nem bántam meg sőt...

Találni nem lesz egyszerű mivel ők akkor vannak ébren amikor mindenki más alszik, de sok sikert kivánok! :)

2022. okt. 7. 10:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Zsugazok mindig a kocsmaba a fiatalokkal . Valoban lehet nyerni mert kapok par froccsot meg 1 kilo kenyerre , par tojasra penzt amikor nyero napom van.. 55f pista bá
2022. okt. 7. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!