Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem találok online felületet, ahol ismerkedni tudnék. Ötlet? 25F
Nem nagy segítség lesz a válaszom, de végső elkeseredésedben se fordulj fizetős oldalhoz, több ismerősöm is megszívta ezzel.
b2
elittárs és a többi...
Első találkozás.
Amikor fent voltam (kb. fél éve) minden ingyenes volt.
Egész normális emberekkel sikerült találkoznom, szóval szerintem tök jó kis oldal.
Igaz, lány vagyok, így a női választékról nem tudok nyilatkozni, de szerintem egy próbát megér.🙂
A Randihelyen én úgy 6 éve voltam fent, már akkor pangott. Pár hónapja felnéztem, és ugyanazokat az elhagyatott, kihalt profilokat láttam, amiket akkor is.
Egyedüli ingyenes társkereső, amit érdemes kipróbálni, az a Tinder. Persze a pöce legalja kb., csak itt van választék is és tényleg ingyenes. A parom.hu használhatatlan, szintén tele van ősi, X éve nem használt profilokkal. A Randivonal az, amire előfizettem két hónapra háromezer forintért. Itt már volt olyan is, aki hajlandó volt válaszolni a levelemre. Ezt az egyet ajánlanám neked is, azzal a módszerrel, hogy még előtte kitalálsz egy jó bemutatkozást, egy frappáns üzenetet, és boldognak, boldogtalannak spammeled, mert más megoldás nincs, főleg, ha nem nézel ki jól. Márpedig ha jól néznél ki, nem a neten kellene ismerkedned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!