Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online ismerkedésnél hogyan próbáltok a valóságnak legmegfelelőbb képet alkotni magatokban a másikról?
A kérdés a külső tulajdonságokra vonatkozik, mert nyilván egy hosszabb online beszélgetésből a belső tulajdonságok többé-kevésbé felderíthetőek.
Viszont ha online ismerkedtek valakivel, akkor a partner külseje a küldött fényképek és a közösségi médián elérhető képek alapján sem biztos, hogy tökéletesen a valóságot tükrözik.
Van rá valami módszeretek, ami alapján a kellemetlen rákérdezés nélkül (amiben persze benne van a hazugság lehetősége is) egy valósabb képet kapjatok a másikról? Pl. Hogyan állapítjátok meg valaki magasságát képek alapján? Hogyan állapítjátok meg az alkatát, ha nincs róla strandolós kép?
Minél előbb szorgalmazom a személyes találkozást. Ha egy héten belül nem akar találkozni, akkor mehet a levesbe. Ugyan ez van akkor is ha megbeszélünk egy találkozást és lemondja.
Hosszútávon meg nem ámítom magam, mert ha nem tetszik személyesen és nem megy a kémia fölösleges online hetekig kerülgetni.
Olyan kép kell amin se flitter se semmi.
Aztán mihamarabb találkozni.
Azzal kezdem, hogy képet küldök magamról, nem teljesen előnytelent, de nem is retusáltat. Csak a valóságot.
Én egyszer szaladtam bele itt a gyakorin abba, hogy iszonyú jót eldumáltunk, szexcseteltünk stb. utána találkoztunk… és nem tetszettünk egymásnak. Rosszul esett, hiú vagyok. Azóta azonnal dobok képet, nem szórakozom. Ha nem tetszem, kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!