Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek, mi lenne a legmegfelelöbb mód, hogy beszélgetésbe elegyedjek egy csajjal?
Szerintem az ilyen dolgok maguktól,a helyzettől adódnak. Nyilván ha ráparázol,és előre fontolod a szöveget,akkor egészen biztosan nem úgy fog elsülni ahogy tervezted.
Ha látod,hogy egyedül van az edzőterembe,akkor odamehetsz,hogy: Bocsi,nem zavarlak?
Bemutatkozol,megkérdezed mióta jár oda,satöbbi
Aztán rajta úgyis látszik,hogy szeretne-e veled beszélgetni vagy sem
Suliba meg egészen más a téma,mert ott általába az embereknek megvannak a kis csoportjaik és ami a legjellemzőbb a lányokra,hogy még a WC-re is vagy hatan mennek,szóval ez sokkal bonyolultabb folyamat
Táborban meg könnyebb szerintem,odacsapódhatsz egy közösséghez,hiszen a tábor pont erről szól, csapat,ismerkedés. Ott meg már jön a téma magától.:)
Szia!
Én most múltam el 15, és énis szivesen barátkoznék másokkal viszont az a baj, hogy nin csenek barataim. Neha szomorkas vagyok emiatt de azért neha remenykedem is. Egyebkent lány vagyok, ha nem tunt volna fael, ha gondolod irj nyugodtan szivesen elbeszelgetek veled, nem akarok szerelmet de szivesen beszelgetnek egy igazi fiuval is.
Üdvözlettel Réka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!