Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs manapság normális lány?
én se vagyok pénzellenes ;) de ettől még hajhász sem vagyok..:D elég fura ez az általánosítás, rossz helyeken keresgélsz szerintem ;)
és figyelj.... láttál már élőben 1 millió dollárt?...nem?... és akkor már nem is létezik? :) gondolkozz
kellemes ünnepeket
Basszus.
Kicsit lentebb görgetsz és ott van, a miért nincs normális pasi kérdés
Komolyan nem értem mi ez az általánositás. Szerintem ilyen példa, mint amikről irtok nincsen. Én nem ilyen vagyok, és nem ismerek ilyen embereket.
Nemtudom miért általánosítassz ennyire !Okos lánynak tartom magam és szerintem csúnya se vagyok!1. engem nem a pénz érdekel,hogy mennyi pénze van,hova visz el.2.szerintem nem csak énvagyok az eggyetlen ilyen lány.szóval szerintem nemkéne ennyire általánosítani...
L/15
Nem vagy te egy kicsit beképzelt?
azért ne beszélj olyan magas lóról, mert a kedves, jóravaló, aranyos fucskák nem igy beszélnek:D az ahogyan általánositassz azért nem semmi...
hidd el nekem olyan barátaim vannak akik nem utaznak luxusautóval, és a párjuk sem, én is ezek közé tartozom. Ettől függetlenül nem ugatom le azokat sem akik ezt megteszik. HA nekik az a jó, akkor áldásom rá. Nem kell álétalánositani. Vannak ismerőseim, 18 évesek, és mercivel járnak suliba. ha jól esik eresszék.
Ja és ne feledd azt a kivételt aki gazdag, mindent megtehet, mégsem felejtette el honnan jött. Van volt osztálytársam anyukája jogász az apjának 3 étterme van, mégis mindig nagyon rendes volt.
Úgyhogy nemtudom mi ez a nagy általánositás...
na üdv
hány éves vagy? Nem mintha számítana, hány évet éltél eddig, ha ennyire sötét és korlátolt vagy.
(egy nem anyagias, de nem is normális nő)
Már mindenki leírt mindent én csak támogatni tudom őket! Mi a fenéért kell ennyire általánosítani? Nem mondom, hogy én vagyok az ország legismertebb nője, de vannak ismerőseim, barátaim (nem, és nem 2) akik nem a pénzre mennek (köztük én sem) de nem vetik/vetem meg ha van! Nagyon jólesik, néha ide-oda elmenni csak úgy egy pizzériába és nagyon jólesik, hogy nem kell átzötykölődnöm az egész városon csak hogy eljussak a kitűzött helyre, de ettől még nem vagyok/leszek k*rva!
Ennyit erről! Szerintem gondolkozz mielőtt írsz valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!