Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok minden igaz amit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok minden igaz amit a Chad pasikról, és a ronda hapsikról mondanak a videóban?

Figyelt kérdés

[link]

Angol nyelvtudás erősen ajánlott.

2023. jan. 8. 19:23
 1/9 anonim ***** válasza:
2023. jan. 8. 19:26
 2/9 anonim ***** válasza:
25%
Szerinted a gyakorisok tudnak angolul?
2023. jan. 8. 19:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
#2: én például tudok. De incelek által kiagyalt sztereotípiákon alapuló sz*rokra nem vagyok hajlandó sem az időmet, sem a figyelmemet pazarolni.
2023. jan. 8. 19:29
 4/9 anonim ***** válasza:
57%
2. Én 18 évesen tettem le a felsőfokú nyelvvizsgát, iskolában 12 évig tanultam angolt, összesen majdnem másfél évet éltem is Angliában.
2023. jan. 8. 19:32
 5/9 anonim ***** válasza:
35%
#4 Ügyes vagy, jár a keksz!
2023. jan. 8. 19:34
 6/9 anonim ***** válasza:
72%

Bizarr egy oldal ez. Az egyik válaszoló bunkózik egyet, hogy "úccse tud itten senkise angolú!!! Bötű van nehéz!!!"

Aztán amikor valaki leírja, hogy ő tud, akkor jön az ötödik válaszoló, egy második hullámban bunkózni, "Nece, ügyes vótá, itten van a keksz, hahahaha" stílusban.

2023. jan. 8. 20:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is tudok angolul, felsőfokú nyelvvizsgám van, napi szinten használom munkám során is (főnököm egy ír pasas), és 2008 óta gyakorizom. :)
2023. jan. 8. 20:35
 8/9 anonim ***** válasza:

6

Tipikus "van sapka/nincs sapka" szituáció... Valahogy mindenképpen sikerül kihozni hülyének az embert, tekintet nélkül a nyelvtudására.

2023. jan. 8. 20:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Nekem semmilyen nyelvvizsgám nincs, mégis jobban megy az angol mint a magyarok 90%-ának szerény véleményem szerint. Napi szinten használom hobbiból a nyelvet, és nem az iskolában tanultam meg, vagy oktatásokon.
2023. jan. 8. 21:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!