Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez most lemondta a randit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most lemondta a randit?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük hogy ma 20 es 20:30 között nálam lesz. Ő a férfi.

Delutan 5kor írtam neki hogy örülök hogy ma talalkozunk.

Ki van kapcsolva a telefonja,nem írt vissza. (Gondolom hogy ki van kapcsolva mert nem mennek at az üzenetek es nem vagyok letiltva)

Ez meg már milyen dolog?

Legalább szolhatott volna hogy nem jön.

2023. jan. 4. 20:02
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:
37, igen . Valószínűleg randija van. Ezért is akart olyan későn jönni ,es gondolom elhuzodott. De ez sem biztos .... délután írtam egy üzenetet,már akkor nem volt elerhetö ,úgyhogy inkább arra gondolok hogy direkt csinalta. Mindegy igazából mi az oka,nagyon megbantott es ezt soha nem bocsajtanam meg
2023. jan. 4. 22:03
 42/53 anonim ***** válasza:
100%

Azt sajnálom hogy neked O tetszett volna és ezért esik rosszul

De vigasztaljon az hogy ha később ver át az meg fajobb lenne

2023. jan. 4. 22:05
 43/53 A kérdező kommentje:
Amugy az benne a vicces hogy nem is az esetem. Csak folyamatosan annyira bant, ignoral hogy úgy érzem, túl kevés vagyok hozzá.
2023. jan. 4. 22:09
 44/53 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg kiheverni ezt a mai csalódást, ami történt. Most szar kedved van, ami oké de 1-2 napon belül lépj túl rajta, az illetőt meg felejtsd el, egyértelműen nem vagytok egymás Nagy Ő-i. Az majd valaki más lesz számodra. A helyedben törölném az üzeneteket, az ismerőst, ha meg irkál, le is tiltanám.
2023. jan. 4. 22:15
 45/53 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

9: Nagyon nehéz nem csúnyát mondanom rád, valahányszor bebüfögsz valami moslékot a férfiakra... Mindannyian égettük már meg magunkat az ellenkező neműekkel kapcsolatban. Valid a fájdalom mindenki részéről. De most már állítsál magadon végre! Erre a gyűlölködő sz*rságra senki nem kíváncsi.

Kérdező: Ez sajnos ennyi volt. A magam részéről nem értem azt meg, hogy mi a 🎃ért nem lehet felnőtt emberek módjára megmondani a frankót, hogy NEM TE vagy a befutó. Sosem értettem... :((( Fel a fejjel! LESZ, aki megbecsül. :)))

2023. jan. 4. 22:23
 46/53 anonim ***** válasza:
79%

Te totál *** vagy. Nem az eseted, bunkó veled, ignorál és odavagy.

Igen, lehet hogy balesete volt, összeütközött egy másik nővel.

2023. jan. 4. 23:21
 47/53 anonim ***** válasza:
70%
Ne bántsátok, szomorú így is
2023. jan. 4. 23:24
 48/53 anonim ***** válasza:
100%
33 jót mond. Itt már rég eldőlt a meccs, a hajdani beszólásoddal.
2023. jan. 5. 09:01
 49/53 anonim ***** válasza:
60%
Minek neked férfi, ha nem értesz hozzájuk?
2023. jan. 5. 09:06
 50/53 A kérdező kommentje:
Nem kellene bántani,így is rosszul érzem magam.egész éjjel fent voltam Megprobalom elfelejteni ami történt és nem gondolok arra hogy vajon miert tette ezt. Nem akarom a gonoszsagot megerteni
2023. jan. 5. 09:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!