Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez most lemondta a randit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most lemondta a randit?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük hogy ma 20 es 20:30 között nálam lesz. Ő a férfi.

Delutan 5kor írtam neki hogy örülök hogy ma talalkozunk.

Ki van kapcsolva a telefonja,nem írt vissza. (Gondolom hogy ki van kapcsolva mert nem mennek at az üzenetek es nem vagyok letiltva)

Ez meg már milyen dolog?

Legalább szolhatott volna hogy nem jön.

2023. jan. 4. 20:02
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:
Nem,erre nem szamitottam
2023. jan. 4. 20:44
 22/53 anonim ***** válasza:
100%

Miből gondolod, hogy szivat? Mióta randiztok?

De ha tényleg ez a helyzet, akkor ne bánkódj, tényleg inkább örülj neki, hogy rend van, vacsizz meg, nézz valami filmet közben, stb :)

2023. jan. 4. 20:58
 23/53 A kérdező kommentje:

Szeptemberben találkoztunk először. A harmadik randin össze vesztünk elég csunyan ( én szoltam be neki elég durvan)

Majd ezért a havi 10 üzenetemet 3 hónapig ignoralta.

3 napja ismét valaszolt,beszélgettünk, azt hittem hogy minden oke.

Úgy volt hogy ma legkesöbb fel 9re ideer.

Nem jött,nem szólt.

Nyilván szivat mint ahogy elötte 3 hónapig szivatott.

Ne tudjatok meg milyen érzés.

2023. jan. 4. 21:02
 24/53 anonim ***** válasza:
0%
Kemény az élet...pereld be!
2023. jan. 4. 21:21
 25/53 anonim ***** válasza:
100%
Sajnàlom , együttérzek. Volt akit én is 2 fogàsos vacsoràval meg a kedvenc italàval vàrtam és a telefont sem vette fel. Le kell nyelni és tovàbblépni!!!
2023. jan. 4. 21:25
 26/53 anonim ***** válasza:
100%
23 Hat akkor ez van. Jobban besertodott, mint gondoltad. Az ilyen egoharcosokat el kell engedni, duzzogjon magaban tovabb, te meg talalsz majd valami ertelmesebb arcot.
2023. jan. 4. 21:28
 27/53 A kérdező kommentje:

Durva hogy ilyen emberek leteznek. Soha nem tudnék valakit ennyire megbantani.

Az SMS sem megy at úgyhogy egyszerűen kikapcsolta a telefont. Nem értem a ferfiaknak ez miert jó. Most vajon büszke magara?

2023. jan. 4. 21:30
 28/53 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy ahogy van tiltanám. Ne okozz neki akkora örömet hogy érezze rajtad hogy rosszul esett ez neked.
2023. jan. 4. 21:36
 29/53 A kérdező kommentje:
Sajnos azzal mar elkestem. Írtam vagy 10 üzenetet hogy ezzel mennyire megbantott. De innentől többet nem keresem az biztos
2023. jan. 4. 21:46
 30/53 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet valahogy törölni?

De az is jó lett volna ha úgy csinálsz mintha le se tojtad volna hogy nem ment. Esett volna pofára hogy mégse tudott megszívatni. Aztán végül te küldted volna el.

2023. jan. 4. 21:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!