Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most lemondta a randit?
Figyelt kérdés
Megbeszéltük hogy ma 20 es 20:30 között nálam lesz. Ő a férfi.
Delutan 5kor írtam neki hogy örülök hogy ma talalkozunk.
Ki van kapcsolva a telefonja,nem írt vissza. (Gondolom hogy ki van kapcsolva mert nem mennek at az üzenetek es nem vagyok letiltva)
Ez meg már milyen dolog?
Legalább szolhatott volna hogy nem jön.
2023. jan. 4. 20:02
31/53 A kérdező kommentje:
Mar arra is gondoltam hogy nem tiltom, csak leszrom, es ha majd ö keres es tényleg jön ,ki sem nyitom az ajtot. De ez mar akkora ovoda.... nem foglalkozok vele többet
2023. jan. 4. 21:53
32/53 anonim válasza:
Szerintem nem érdekli, nem örül és nem szomorú ha ennyire szívtelen tudott lenni nekem úgy tűnik te nem érdekled.
És ne is bánd hogy így alakult és ez még időben kiderült
Az okot nem tudom hogy miért akart találkozni, én arra gondolnek közbejött aki fontosabb
33/53 anonim válasza:
Szóval miután beszóltál neki durván, utána még te futottál hónapokig utána, amikor láttad 1-2 üzenet után, hogy nem válaszol. Ügyes vagy. Ha valaki 3 hónapig ignorál az nem véletlen, elég nyilvánvaló, hogy nem érdekled. Nincs azzal gond, ha mondjuk a beszólást esetleg megbántad és próbáltad volna helyrehozni, de az a havi 10 üzenet hónapokig felesleges volt.
34/53 A kérdező kommentje:
De akkor nem kellett volna beetetni, ennek semmi ertelme nem volt. De lehet úgy van vele hogy talán most abba hagyom
2023. jan. 4. 21:56
35/53 A kérdező kommentje:
32,ha valaki nem erdekel ,azzal sem cseszek ki ennyire. Meg azzal sem akit utalok
2023. jan. 4. 21:58
36/53 anonim válasza:
Nem úgy tűnik hogy abba fogod hagyni
37/53 anonim válasza:
Pedig úgy néz ki hogy bármi vagy bárki jött közbe,te meg egy kamu nem érek rá mégsem üzenetre sem vagy méltó
38/53 A kérdező kommentje:
De abba hagyom, csak tisztázni szerettem volna hogy senkivel nem voltam ennyire szivtelen soha. Ha valaki nem erdekel,annak nem mondom hogy randizzunk
2023. jan. 4. 22:00
39/53 anonim válasza:
Nem lehet hogy több vasat tart a tűzben?
40/53 anonim válasza:
Tudom hogy ez nem vigasztal most de nem vagy egyedül, sokakat felültettek már és nem mentek el a randira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!